рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Daihatsu Sirion (1998-2005) 5 vrata – Cam Logico 41005

7.800 рсд

SKU: GTC10759 Kategorija:

KROVNI NOSACI DAIHATSU SIRION (1998-2005) 5 VRATA – CAM LOGICO 41005

Kompletan set kvalitetnih krovnih nosaca za vaše vozilo

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, krovni nosaci Daihatsu Sirion su idealno rešenje. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosaci pružaju izuzetnu sigurnost i pouzdanost tokom putovanja. Uz Cam Logico 41005, dobićete kompletan set nosaca koji je spreman za montažu na vozilo.

Zašto su krovni nosaci neophodni?

Krovni nosaci su neophodan dodatak za montažu krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikle. Uz njihovu pomoć, možete s lakoćom prevoziti svoje stvari na krovu vozila, bez brige o njihovoj sigurnosti i stabilnosti.

Odlično rešenje za vaše vozilo

Krovni nosaci Daihatsu Sirion (1998-2005) 5 vrata – Cam Logico 41005 su dizajnirani specifično za ovo vozilo, što garantuje savršeno pristajanje i sigurnost. Sa ovim nosacima ne morate brinuti o tome da li će se vaš teret održati na mestu tokom vožnje.

Simplo i brzo montiranje

Cam Logico set nosaca dolazi kao kompletno rešenje koje je spremno za montažu na vaše vozilo. Prednost ovog seta je što dolazi sa četiri crno obojene čelične sape za pričvršćivanje, adapterima i poklopcima od polipropilena. Takođe, dobijate dve čelične šipke različitih dužina (112cm, 130cm ili 150cm) sa zaštitnim crnim plastičnim omotačem koji pruža odlično prianjanje i otpornost na UV zrake.

Visoka nosivost i bezbednost

Krovni nosac Daihatsu Sirion ima preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete bezbrižno prevoziti veće terete na svom vozilu. Bez obzira da li prevozite opremu za kampovanje, sportsku opremu ili druge stvari, ovaj nosac će se izboriti sa zadatkom sa lakoćom.

Neophodna informacija za kupovinu

Molimo vas da imate na umu da su ovi nosaci pogodni samo za vozila sa ili bez pričvrsnih tačaka i nemaju uzdužne šine. Ukoliko niste sigurni da li su ovi nosaci odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 i rado ćemo vam pomoći.

Zaključak

Krovni nosaci Daihatsu Sirion (1998-2005) 5 vrata – Cam Logico 41005 su kompletan set koji vam omogućava da sigurno i pouzdano prevozite teret na krovu svog vozila. Visokokvalitetni čelični materijal, lakoća montaže i visoka nosivost čine ove nosace odličnim izborom za svakog vozača. Bez obzira da li planirate avanturistički odmor ili jednostavno trebate dodatni prostor za prtljag, ovaj set nosaca će vam pružiti sve što vam je potrebno.

Prednosti:
– Visokokvalitetni čelični materijali
– Jednostavna montaža
– Velika nosivost – do 50kg

**Naručite krovne nosace Daihatsu Sirion (1998-2005) 5 vrata – Cam Logico 41005 i uživajte u sigurnom i praktičnom prevozu tereta na vašem vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja