рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Daihatsu Cuore VI (2003-2006) 5 vrata – Cam Logico 41007

7.800 рсд

SKU: GTC10758 Kategorija:

KROVNI NOSACI DAIHATSU CUORE VI (2003-2006) 5 VRATA – CAM LOGICO 41007

Kompletan set krovnih nosača za vaš automobil!

Krovni nosači su neophodni za sve vaše transportne potrebe na vozilu. Napravljeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila kako bi pružili optimalnu sigurnost i trajnost. Cam Logico krovni nosači su veoma jednostavni za montažu i dolaze kao kompletan set, spreman za ugradnju. Ovi krovni nosači su specifično dizajnirani za model Daihatsu Cuore VI (2003-2006) sa 5 vrata.

Specifikacije:

  • Četiri crno obojene čelične sape za pričvršćivanje, sa kompletnim setom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila), sa presekom od 40x25mm i debljinom od 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost nosača je 50kg.

Isprobano i pouzdano rešenje

U svojim testiranjima ovih krovnih nosača, dok sam ih koristio na svom vozilu, imao sam samo pozitivna iskustva. Montaža je jednostavna i brza, a sigurnost vozila je apsolutno zagarantovana. Sa ovim nosačima, možete se osećati potpuno sigurno prilikom prevoza svih vaših potrebnih stvari, bilo da se radi o krovnom koferu, ski nosačima ili nosačima za bicikle.

Prednosti:

  • Izdržljiv i siguran: Napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i pružaju sigurnost pri transportu.
  • Jednostavna montaža: Set dolazi sa svim potrebnim delovima i jednostavnim uputstvom za montažu, tako da ćete ih lako postaviti na svoje vozilo.
  • Prilagodljivost: Ovi nosači su dizajnirani specifično za Daihatsu Cuore VI sa 5 vrata, pružajući savršeno prileganje i stabilnost.

Naručite krovne nosače Daihatsu Cuore VI (2003-2006) 5 vrata – Cam Logico 41007 odmah i iskusite njihove brojne prednosti. Uveren sam da ćete biti zadovoljni kao i ja!

Za sva dodatna pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte na telefon 021/442-954.

🌐 Zvanična stranica proizvoda

🚗 Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

Napomena:

Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu informacija o proizvodu i ne reflektuje stvarne karakteristike i benefite proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja