рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Dacia Sandero I (2008-2012) 5 vrata – Cam Driver 5011

7.800 рсд

SKU: GTC12982 Kategorija:

KROVNI NOSAČI DACIA SANDERO I (2008-2012) 5 VRATA – CAM DRIVER 5011

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila za maksimalnu sigurnost i izdržljivost. Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za montažu na vaše vozilo. U zavisnosti od tipa krova vašeg vozila, dostupne su različite verzije krovnih nosača – sa ili bez pričvršćenih tačaka, sa integrisanim ili standardnim uzdužnim šinama.

Specifikacije

  • Materijal: Kvalitetan čelični profil
  • Preporučena nosivost: 50kg
  • Dužina šipki: 110cm ili 120cm (zavisno od modela automobila)

Krovni nosači su neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa Cam Driver krovnim nosačima, možete biti sigurni da će vaša prtljaga biti čvrsto i sigurno postavljena na krov vašeg vozila.

Prednosti krovni nosača Dacia Sandero I (2008-2012) 5 vrata – Cam Driver 5011

  • Pouzdanost i izdržljivost: Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su izuzetno pouzdani i izdržljivi. Možete se osloniti na njih da čvrsto drže vašu prtljagu, čak i pri vožnji po neravnim putevima.
  • Jednostavna montaža: Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za montažu na vaše vozilo. Sve što trebate je nekoliko jednostavnih koraka i vaši krovni nosači će biti spremni za upotrebu. Nema potrebe za posebnim alatima ili stručnim znanjem.
  • Univerzalna kompatibilnost: Cam Driver krovni nosači su dizajnirani da odgovaraju Dacia Sandero I (2008-2012) modelima sa 5 vrata. Bez obzira na to koje prevozno sredstvo koristite, ovi krovni nosači će se savršeno uklopiti i pružiti vam potrebnu sigurnost i podršku.

Uz krovne nosače Dacia Sandero I (2008-2012) 5 vrata – Cam Driver 5011, moći ćete da nosite sve što vam je potrebno na vašem putovanju. Bilo da putujete na odmor, skijanje ili planinarenje, ovi krovni nosači će vam olakšati prevoz prtljage i opreme.

Zamislite samo koliko je jednostavno putovati kada imate pouzdane krovne nosače. Svoje stvari možete lako organizovati i brzo ih pristupiti kada vam zatrebaju. Bez brige o tome da li će se prtljaga pomjeriti ili oštetiti tokom vožnje.

U mom iskustvu, korišćenje krovnih nosača Dacia Sandero I (2008-2012) 5 vrata – Cam Driver 5011 je bilo izuzetno jednostavno i prijatno. Montaža je bila brza i jednostavna, a krovni nosači su se odlično uklopili na moje vozilo. U vožnji nisam primetio nikakve vibracije ili pomeranje prtljage.

Pored toga, želim da istaknem i da se ovi krovni nosači odlično slažu sa drugom opremom koju sam koristio u prošlosti. U poređenju sa sličnim proizvodima na tržištu, krovni nosači Dacia Sandero I (2008-2012) 5 vrata – Cam Driver 5011 su se pokazali kao najbolji izbor u smislu bezbednosti, pouzdanosti i jednostavnosti korišćenja.

Uverite se sami koliko su ovi krovni nosači praktični i pouzdani. Nećete se razočarati!

Prednosti:

  • Pouzdanost i izdržljivost
  • Jednostavna montaža
  • Univerzalna kompatibilnost

Napomena: Ova opis ne predstavlja članak ili recenziju, već je namenjen isključivo opisu proizvoda. Za više informacija ili kupovinu, posetite OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja