рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Dacia Duster (II) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fuse

27.800 рсд

SKU: GTC7740 Kategorija:

KROVNI NOSAČI DACIA DUSTER (II) 5 VRATA (2018-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FUSE

Kvalitetni krovni nosači za siguran prevoz

Dobrodošli u svet krovnih nosača! Upravo ste pronašli savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na krovu vašeg vozila. Krovni nosači Dacia Duster (II) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fuse su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što garantuje dugotrajnost i sigurnost vaših tereta. Ovi nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju i mogu se koristiti za montiranje krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikle.

Aerodinamičan dizajn za smanjenje otpora

Krovni nosači Dacia Duster (II) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fuse se ističu svojim aerodinamičnim dizajnom. Sa svojim integrisanim šipkama u obliku avionskog krila, ovi nosači se elegantno prilagođavaju dizajnu vašeg vozila. Zahvaljujući tome, nećete imati problema sa smanjenjem otpora i buke od vetra koje možete iskusiti sa jeftinijim nosačima.

Laka montaža i sigurno pričvršćivanje

Montaža krovnih nosača nikada nije bila lakša. Krovne šipke Airo Fuse imaju male visine hvatača (stopa), što vam omogućava da ih lako pričvrstite na krov vašeg vozila. Bez obzira da li montirate krovni kofer, nosač za bicikle ili nosač za skije, ove šipke će vam pružiti jednostavan način za sigurno i stabilno pričvršćivanje tereta. Dužina šipki je 82cm, a maksimalna nosivost iznosi 75kg, što je više nego dovoljno za vaše potrebe.

Sertifikovana kvaliteta

Vaša sigurnost nam je najvažnija. Zato su svi Cruz krovni nosači prošli stroge sertifikacije i ispunjavaju standarde GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Možete biti potpuno uvereni da koristite proizvod koji je pažljivo testiran i odobren od strane stručnjaka za bezbednost.

Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima

Kao dodatnu pogodnost, svaki kupac koji kupi krovne nosače ima mogućnost besplatne montaže u našim maloprodajnim objektima. Naš stručni tim će se pobrinuti da nosači budu pravilno postavljeni na vaše vozilo, bez ikakvog dodatnog napora sa vaše strane. Ne morate brinuti o tome da li ćete ispravno postaviti nosače – prepustite to našim stručnjacima.

Zaključak

Krovni nosači Dacia Duster (II) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fuse su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na krovu vozila. Sa svojim aerodinamičnim dizajnom, sigurnim i jednostavnim montažom, kao i sertifikatima kvaliteta, ovi nosači će vam pružiti ne samo praktičnost, već i bezbednost. Uz njih, možete se bez brige upustiti u avanture i putovanja, znajući da vaš teret ostaje siguran i na mestu.


Prednosti:
– Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor i buku od vetra
– Laka montaža i sigurno pričvršćivanje
– Sertifikovana kvaliteta


Naručite svoje krovne nosače Dacia Duster (II) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fuse danas i pripremite se za bezbrižna putovanja!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja