рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Dacia Duster (I.2) 5 vrata (2014-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8931 Kategorija:

KROVNI NOSAČI DACIA DUSTER (I.2) 5 VRATA (2014-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Krovni nosači savršeno rešenje za potrebe prevoza

Krovni nosači Dacia Duster (I.2) 5 vrata (2014-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark su neophodni za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovaj set krovnih nosača pruža sigurnost i pouzdanost pri prenosu tereta na krovu vašeg automobila.

Estetski dizajn i bezbednost

Krovni nosači dolaze u setu koji je spreman za ugradnju. Bez obzira da li vaše vozilo ima uzdužne šine na krovu ili su šine odvojene od krova, ovaj set može se prilagoditi svakom tipu krova. Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što potvrđuje njihovu kvalitetu i sigurnost.

Jednostavna montaža i višenamenska upotreba

Svaki kupac dobija besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima. Krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Možete dodatno poručiti bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodne za montažu.

Aerodinamične šipke za bolji doživljaj vožnje

Krovne šipke Cruz Airo Fix Dark imaju atraktivan dizajn u crnoj boji, koji se slaže sa estetskim izgledom modernih vozila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od čelika visokog kvaliteta, a poklopci hvatača od izdržljive ABS plastike. Zahvaljujući aerodinamičnom obliku, ove šipke imaju odličan koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke, što će vam omogućiti prijatnu i mirnu vožnju.

Sigurnost i nosivost

Krovne šipke Airo Fix Dark imaju smanjenu visinu hvatača, čime doprinose lepšem izgledu vašeg automobila. Dužina šipki je 108cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Važno je da se pridržavate uputstva za montažu krovnih nosača kako biste osigurali sigurnost prilikom prevoza tereta.

Imate li pitanja?

Ako niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem vozilu, slobodno se obratite našoj tehničkoj podršci na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223. Naši stručnjaci će vam rado pomoći.

Prednosti:

  • Estetski dizajn koji se slaže sa modernim vozilima
  • Aerodinamične šipke za bolji doživljaj vožnje
  • Sigurnost i pouzdanost pri prevozu tereta na krovu vašeg automobila

Sada je pravo vreme da nabavite krovne nosače Dacia Duster (I.2) 5 vrata (2014-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark i uživate u pogodnostima i bezbednosti koje vam pružaju. Nabavite ih odmah i unapredite svoje iskustvo vožnje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja