рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen ZX Break (1994-1998), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13231 Kategorija:

KROVNI NOSACI CITROEN ZX BREAK (1994-1998), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Krovni nosaci Citroen ZX Break su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosaci su pouzdani i čvrsti. Nordrive krovni nosaci su isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila, što omogućava da odaberete onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje kvalitet i sigurnost proizvoda. Bezbednost vam je najvažnija prilikom prevoza tereta na krovu vašeg vozila, zato možete biti potpuno uvereni u pouzdanost ovih nosača.

Krovni nosaci su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Sa ovim nosačima, možete lako i bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno na krovu vašeg vozila.

Šipke su teleskopske, od visokokvalitetnog čelika, dizajnirane tako da se mogu ugraditi na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Krovne šape koje se montiraju na krovne sine poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine. Takođe, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi se zaštitile krovne šine od ogrebotina. Bezbednosne brave na krovnim šapama dodatno pružaju sigurnost tokom vožnje.

Navedeni model krovnih nosača je namenjen samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Molimo vas da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje i proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta kako biste sigurno koristili ove nosače.

Vaša sigurnost nam je veoma važna, stoga vas molimo da se strogo pridržavate Bezbednosnih Upustava koja su isporučena uz nosače. Uveravamo vas da su ovi krovni nosači projektovani i proizvedeni sa velikom pažnjom kako bi vam pružili maksimalnu sigurnost i kvalitet.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda kako biste se detaljnije informisali o ovom proizvodu i pre svega pročitali sve informacije o sigurnoj i ispravnoj upotrebi. Tamo takođe možete pronaći i našu kompletnu ponudu krovnih nosača za različite automobile i tipove krovova.

Prednosti:
– Visokokvalitetni čelični profili za sigurnost i pouzdanost
– Kompletan set koji je spreman za ugradnju
– Teleskopske šipke prilagodljive različitim šinama
– Čelične šape sa EPDM gumom za zaštitu krovne šine od ogrebotina
– Bezbednosne brave za dodatnu sigurnost
– Maksimalna nosivost od 100kg

Kupite krovne nosace Citroen ZX Break (1994-1998), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 danas i obezbedite siguran i pouzdan način prevoza svojih tereta na krovu vašeg vozila!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja