рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen Xsara Picasso MPV (1999-2010) – Cam Logico 41081

7.800 рсд

SKU: GTC5256 Kategorija:

KROVNI NOSACI CITROEN XSARA PICASSO MPV (1999-2010) – CAM LOGICO 41081

Prednosti

  • Jednostavna instalacija
  • Kvalitetan čelični profil
  • Kompletan set spreman za ugradnju

Krovni nosaci su neophodan dodatak za svako vozilo koje želite opremiti za prevoz različitih tereta. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, što garantuje izuzetnu čvrstoću i dugotrajnost. Cam Logico krovni nosaci dolaze kao potpuni set spremni za montažu. Pružaju pouzdanu podršku za postavljanje krovnih kofera, nosača za skije ili bicikla.

Udobnost i praktičnost

Kada putujete, posebno sa velikom količinom prtljaga ili sportskom opremom, ovaj set krovnih nosaca čini transport praktičnim i jednostavnim. Bez obzira da li planirate porodični odmor ili sportske aktivnosti, ovi krovni nosaci će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe.

Izuzetna nosivost

Krovni nosači Citroen Xsara Picasso MPV (1999-2010) – Cam Logico 41081 imaju preporučenu nosivost od 50kg. To znači da možete bezbedno i pouzdano prevoziti teret koji vam je potreban, bez ikakvih briga ili rizika.

Jednostavna instalacija

Ovi krovni nosaci su specijalno dizajnirani da budu jednostavni za montažu. Set se sastoji od četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), koje dolaze sa kompletnim adapterima i crnim poklopcima od polipropilena. Takođe, u kompletu su i dve čelične šipke dužine 112cm ili 130cm, u zavisnosti od modela automobila. Šipke imaju dimenzije poprečnog preseka 40x25mm, debljinu čeličnog profila od 1,2mm i crni plastični omotač koji osigurava dobro prianjanje i izuzetnu otpornost na UV zrake.

Kompatibilnost

Krovni nosaci Citroen Xsara Picasso MPV (1999-2010) – Cam Logico 41081 su dizajnirani specifično za određeni model vozila. Pre kupovine, proverite da li je vaše vozilo opremljeno sa ili bez pričvršćnih tačaka (bez uzdužnih šina), kako bi se osigurali da su ovi krovni nosaci pravi izbor za vas.

Ukoliko niste sigurni da li su krovni nosaci odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 i rado ćemo vam pomoći.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosaca na zvaničnoj stranici proizvoda i odaberite najbolju opciju za vaše potrebe.


Prednosti

  • Jednostavna instalacija
  • Velika nosivost
  • Kvalitetan čelični profil
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja