рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen Nemo Kombi (2008-2014), celicne sipke – Nordrive Club XL

5.200 рсд

SKU: GTC13272 Kategorija:

KROVNI NOSACI CITROEN NEMO KOMBI (2008-2014), CELICNE SIPKE – NORDRIVE CLUB XL

O krovnom nosaču Nordrive Club XL

Krovni nosaci Citroen Nemo Kombi su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosaci su pouzdan izbor. Bezbednost je na prvom mestu, zato je važno napomenuti da svi Nordrive krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat.

O kvalitetu i funkcionalnosti

Krovni nosaci su neophodan deo opreme potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Uz Nordrive Club XL krovne nosače, možete biti sigurni da će vaša oprema biti čvrsto i sigurno montirana na krovu vozila.

Šipke krovnih nosača su napravljene od visokokvalitetnog čelika, koji je presvučen PVC plastikom otpornom na klizanje i ogrebotine. Donji kanali šipki su oblikovani tako da omoguće lako montiranje na krovnim šapama. Nakon montiranja, krajeve šipki možete zaštiti gumenim poklopcima.

Nordrive krovne šape imaju podesivu visinu i širinu, što omogućava maksimalnu prilagodljivost većini originalnih krovnih uzdužnih šina. Da biste sprečili oštećenja na vozilu, jastučići na krovnim šapama su napravljeni od mekanog TPE materijala. Oni ne samo da štite uzdužne šine, već i garantuju maksimalno prianjanje na njima.

Napomena:
Ovi krovni nosaci su namenjeni samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Pre montiranja, savetujemo vam da pažljivo pročitate uputstva za montažu i proverite da li su svi delovi iz seta prisutni.

Specifikacije

  • Tip: Krovni nosaci
  • Model: Nordrive Club XL
  • Kompatibilnost: Citroen Nemo Kombi (2008-2014)
  • Materijal: Čelik
  • Presvlaka: PVC plastika
  • Sertifikat: GS-TÜV

Prednosti

  • Izdržljiv materijal: Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosaci garantuju dugotrajnost i pouzdanost.
  • Podesive šape: Zahvaljujući podesivoj visini i širini, krovne šape se lako prilagođavaju uzdužnim šinama na vozilu.
  • Jednostavna montaža: Donji kanali šipki omogućavaju jednostavno pričvršćivanje krovnih šipa na krovne šape.

Poručite krovne nosače Nordrive Club XL danas!

Nordrive Club XL krovni nosaci su savršen izbor za sve vaše potrebe prevoza opreme na krovu vozila. Uz njihovu izdržljivost i jednostavnu montažu, možete biti sigurni da će vaša oprema biti bezbedno i sigurno pričvršćena.

Naručivanje je jednostavno – kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i pratite uputstva za kupovinu. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne.

Spremite se za uzbudljive avanture i bezbedno prevozite svoju opremu uz Nordrive Club XL krovne nosace!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja