рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen C4 Picasso I MPV (2007-2013) bez uzduznih krovnih šina i bez šibera – Cam Logico 41100

7.800 рсд

SKU: GTC6121 Kategorija:

KROVNI NOSACI CITROEN C4 PICASSO I MPV (2007-2013) BEZ UZDUZNIH KROVNIH ŠINA I BEZ ŠIBERA – CAM LOGICO 41100

Sve što vam treba da prevezete sve što želite

Krovni nosaci su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila i čine kompletno rešenje koje je spremno za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Krovni nosaci su neophodan deo koji vam omogucava da montirate krovne kofera, ski nosace ili nosace za bicikle.

Uveravamo vas da su ovi krovni nosaci Cam Logico pravi izbor za vaš Citroen C4 Picasso I MPV (2007-2013) bez uzduznih krovnih šina i bez šibera.

Jednostavan za instalaciju i siguran za upotrebu

Naši krovni nosaci dolaze kao kompletan set, spremni za montažu na vaše vozilo. Svi delovi su pažljivo dizajnirani i proizvedeni kako bi se osigurala maksimalna sigurnost tokom vožnje. Set uključuje četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršcivanje (krovne sape) sa kompletnim setom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena. Takođe, dobijate i dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela vašeg automobila. Šipke su zašticene crnim plastičnim omotačem koji pruža odlično prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

Vozite se bezbrižno, jer naši krovni nosaci imaju preporučenu nosivost od 50kg.

Profesionalna podrška i garantovano zadovoljstvo

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosaci odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na 021/442-954. Naš tim stručnjaka će vam rado pružiti sve informacije i podršku koja vam je potrebna. Uveravamo vas da ćete biti zadovoljni kvalitetom naših proizvoda.

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda da biste videli sve detalje o ovim krovim nosacima.

Razmislite o svim mogućnostima koje vam nudi OXO Market i uverite se da posedujete sve što vam je potrebno za sigurno i udobno putovanje.

Prednosti:

  • Jednostavna instalacija i sigurna upotreba
  • Visoki kvalitet materijala i izrade
  • Profesionalna podrška i garantovano zadovoljstvo

Nabavite svoje krovne nosace vec danas i uživajte u potpuno novom nivou funkcionalnosti i praktičnosti vašeg vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja