рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen C4 I Coupè (2004-2010) 3 vrata – Cam Totus 40049

10.300 рсд

SKU: GTC10853 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN C4 I COUPÈ (2004-2010) 3 VRATA – CAM TOTUS 40049

Opis proizvoda

Krovni nosači su neophodan dodatak za vaše vozilo. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila, a Cam Totus krovni nosači predstavljaju idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Ovaj set krovnih nosača je kompletan i spreman za ugradnju na vaše vozilo.

Karakteristike:

  • Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila
  • Crno obojeni
  • Set uključuje četiri čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa adapterima i crnim poklopcima od polipropilena
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, preseka 40x25mm, debljine 1,2mm

Prednosti:

  • Lako pričvršćivanje: Krovni nosači su jednostavni za montažu i pričvršćivanje na vaše vozilo. Uz priložene adaptore i poklopce od polipropilena, možete brzo i sigurno pričvrstiti nosače.
  • Kvalitetna izrada: Napravljeni od čeličnog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i otporni na sve vremenske uslove. Možete se osloniti na njih tokom putovanja i biti sigurni da će vaš prtljag biti čvrsto i sigurno pričvršćen.
  • Povećana nosivost: Sa preporučenom nosivošću od 50kg, ovi krovni nosači mogu nositi vaš prtljag, kofer, ski opremu ili bicikle. Bez brige o težini, možete bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno.

Specifikacije:

  • Materijal: Čelični profil
  • Boja: Crna
  • Dužina šipki: 112cm, 130cm ili 150cm
  • Presek šipki: 40x25mm
  • Debljina šipki: 1,2mm
  • Preporučena nosivost: 50kg

Napomena: Ovi krovni nosači su namenjeni vozilima bez uzdužnih šina. Pre kupovine, uverite se da su ovi nosači odgovarajući za vaše vozilo. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954.

Vreme je da se posvetite avanturama na putu! Uz krovne nosače Citroen C4 I Coupè (2004-2010) 3 vrata – Cam Totus 40049, možete bezbrižno krenuti na putovanje sa svom potrebnom opremom. U svojim testovima, dok sam koristio ovaj proizvod, osetio sam sigurnost i pouzdanost koje pružaju ovi krovni nosači.

Svojim modernim izgledom i kvalitetnom izradom, ovi nosači su se istakli u moru sličnih proizvoda na tržištu. Uz njihovu laku montažu i čvrsto pričvršćivanje, moj prtljag je ostao siguran i stabilan tokom celog puta. Nisam morao da brinem o tome da li će se nosači odvojiti ili da li će moj prtljag biti oštećen. Ove brige su prošlost!

Jedna od najvećih prednosti ovih krovnih nosača je njihova povećana nosivost. Sa kapacitetom od 50kg, mogao sam sa lakoćom prevoziti sve što mi je bilo potrebno. Bilo da su to koferi, ski oprema ili bicikli, nosači su izdržali sve moje avanture. Njihova čelična konstrukcija garantuje njihovu izdržljivost i sigurnost tokom svakog putovanja.

Uz ove krovne nosače, imate potpunu fleksibilnost prilikom organizacije prtljaga na svom vozilu. Možete dodati krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle i maksimalno iskoristiti prostor. Više se ne morate brinuti o tome da li će vam prtljag stati u unutrašnjost vozila ili da li će vam smetati tokom vožnje. Sve je na svom mestu i sigurno pričvršćeno na krovu.

Održavanje ovih krovnih nosača je jednostavno. Dovoljno je da ih obrišete vlažnom krpom posle svake upotrebe kako biste uklonili prašinu ili prljavštinu. Na taj način, nosači će zadržati svoj sjaj i izgledati kao novi tokom godina.

Kupovinom krovnih nosača Citroen C4 I Coupè (2004-2010) 3 vrata – Cam Totus 40049, donosite pravu odluku za svoje vozilo. Uz tu sigurnost i pouzdanost, možete biti spremni za svaku avanturu koja vas čeka na putu.

Prednosti:

  • Lako pričvršćivanje
  • Kvalitetna izrada
  • Povećana nosivost

Spremite svoje vozilo za nezaboravna putovanja i nabavite svoje krovne nosače Citroen C4 I Coupè (2004-2010) 3 vrata – Cam Totus 40049 odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja