рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Citroen C4 Grand Picasso I (2007-2013), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8975 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN C4 GRAND PICASSO I (2007-2013), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Bezbedni i praktični krovni nosači za vaš Citroen!

Montaža krovnih nosača kao šolja kafe

Da li vam je ikada palo na pamet kako kafa iz šolje može biti odlična metafora za montažu krovnih nosača? Baš kao što se topla kafa preliva iz šolje u šolju, tako se i ovi krovni nosači prelivaju preko krova vašeg Citroen C4 Grand Picassa I. Kreirani od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači su napravljeni sa posebnom pažnjom kako bi se uklopili sa stilom i funkcionalnošću vašeg vozila.

Potrebni krovni nosači za sve vaše avanture

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve ljubitelje avantura na putovanjima. Sada možete bezbedno transportovati sve što vam je potrebno za savršeno putovanje – krovne kofer, ski nosače ili nosače za bicikle. Ne brinite, pronašli smo savršeno rešenje za vas.

Krovni nosači – savršena kombinacija sigurnosti i stila

Sa krovom, dolazi i bezbednost na prvom mestu. Ovi krovni nosači su opremljeni sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što znači da su prošli sve bezbednosne standarde i testove. Vaša sigurnost je naš prioritet.

Vaše zadovoljstvo je naša misija

Kupovina ovih krovnih nosača nije samo transakcija – to je iskustvo. Naša posvećena ekipa stručnjaka će obaviti besplatnu montažu krovnih nosača za vas u našim maloprodajnim objektima. Vaše zadovoljstvo je ono što nas pokreće.

Specifikacije i karakteristike

  • Krovne šipke – Cruz Airo T: Ovaj set krovnih nosača dolazi sa aerodinamičnim aluminijumskim šipkama (avionsko krilo). Dizajnirane su da izgledaju sigurno, atraktivno i ekskluzivno. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma i lake su za montažu na krov vašeg vozila. Ove šipke imaju odličan koeficijent otpora vazduha, čime se smanjuje buka tokom vožnje. Sa maksimalnom nosivošću od 75kg, možete biti sigurni da možete preneti sve što vam je potrebno za vaše avanture.

Neka vaše avanture počnu!

Pozovite nas danas na broj 021/442-954 ili 021/6339-223 kako biste dobili tehničku podršku ili kupili ove krovne nosače za vaš Citroen C4 Grand Picasso I (2007-2013). Vaše putovanje počinje ovde.

Prednosti

  • Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila
  • Aerodinamičan dizajn sa smanjenom bukom i otporom vazduha
  • Maksimalna nosivost od 75kg
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja