рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Citroen Berlingo Multispace (1996-2002), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5939 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN BERLINGO MULTISPACE (1996-2002), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Specifikacije:

 • Visokokvalitetni aluminijumski profili
 • Set nosača spreman za ugradnju
 • Dostupni u različitim varijantama za različite tipove krova vozila
 • GS-TÜV sertifikat
 • Kompatibilni sa krovnim koferima, ski nosačima i nosačima za bicikle
 • Kanali na šipkama za montažu dodatne opreme
 • Eloksirani aluminijum sa gumenim profilima otpornim na klizanje

Opis proizvoda:

Krovni nosači Citroen Berlingo Multispace (1996-2002), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealno rešenje za prevoz raznih tereta na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje izdržljivost i sigurnost. Bez obzira da li putujete na skijanje, odlazite na putovanje sa porodicom ili prenosite bicikle, ovi nosači će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Set nosača je dizajniran da se jednostavno montira na krov vašeg vozila. Prikazana cena proizvoda odnosi se na kompletan set za vaš Citroen Berlingo Multispace model od 1996. do 2002. godine. Noseći kapacitet ovih nosača je impresivnih 100kg, što znači da možete bezbedno prevoziti veće terete.

Krovni nosači Nordrive RailPro M poseduju GS-TÜV sertifikat, što je garancija sigurnosti i kvaliteta. Možete biti potpuno sigurni da će vaš teret biti dobro osiguran tokom putovanja.

Jedna od glavnih prednosti ovih nosača su šipke od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje oštećenja. Ovi kanali omogućavaju montažu dodatne opreme kao što su nosači za skije i bicikle. Pružajući dodatnu fleksibilnost i jednostavnost pri korišćenju, ovi nosači su praktični za svakodnevnu upotrebu.

Krovne šape koje dolaze uz ove nosače su dizajnirane tako da se savršeno uklapaju u kanale na šipkama. Ove šape su izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti, što garantuje dugotrajnost i pouzdanost. Kada se montiraju na krovne šine vašeg automobila, ove šape pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost.

Uz nosače dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, koje dodatno osiguravaju vaš teret. Na taj način možete biti potpuno sigurni da će vaša prtljaga biti sigurna tokom putovanja.

Za sigurnu upotrebu, preporučujemo da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje i proverite da li su svi delovi iz seta prisutni.

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm. Dužina šipki je 120cm, što je dovoljno za prevoz velikih tereta.

Ovi krovni nosači su kompatibilni samo sa vozilima opremljenim standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Pre kupovine, proverite da li vaše vozilo ispunjava ove uslove.

Nordrive RailPro M je najbolji izbor za krovne nosače za vaš Citroen Berlingo Multispace (1996-2002). U poređenju sa sličnim proizvodima na tržištu, ovi nosači se ističu svojim kvalitetom, sigurnošću i praktičnošću.

Nadam se da će vam ova recenzija pomoći pri odabiru savršenih krovnih nosača za vaše potrebe. Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno me kontaktirajte. Uveren sam da će vam ovi nosači pružiti odlično iskustvo i sigurnost tokom prevoza.

Prednosti:

 • Visokokvalitetni aluminijumski profili
 • Jednostavna montaža
 • GS-TÜV sertifikat sigurnosti
 • Kompatibilni sa krovnim koferima, ski nosačima i nosačima za bicikle
 • Bezbednosne brave sa 3 ključa
 • Maksimalna nosivost od 100kg
 • Otporni na klizanje i oštećenja
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja