рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Chevrolet Trax (2013-2015), celicne sipke – Nordrive Club M

5.200 рсд

SKU: GTC14202 Kategorija:

KROVNI NOSACI CHEVROLET TRAX (2013-2015), CELICNE SIPKE – NORDRIVE CLUB M

Opis proizvoda

Krovni nosaci Chevrolet Trax su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosaci su pouzdani i izdržljivi.

Kvalitetna konstrukcija

Nordrive krovni nosaci su izrađeni od visokokvalitetnog čelika koji je presvučen PVC plastikom otpornom na klizanje i ogrebotine. Ova specijalna zaštita omogućava dugotrajnost proizvoda i održava izgled kao nov.

Jednostavna montaža

Montaža krovnih nosača na vaše vozilo je brza i jednostavna. Donji kanali su oblikovani na način koji omogućava lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja šipki.

Prilagodljivost

Krovne šape imaju podesivu visinu i širinu, što omogućava maksimalnu prilagodljivost većini originalnih krovnih uzdužnih šina. Jastučići na krovnim šapama su napravljeni od mekanog TPE materijala kako bi sprečili ogrebotine na uzdužnim šinama i garantovali maksimalno prianjanje na šine.

Sigurnost na prvom mestu

Nordrive krovni nosaci su dizajnirani sa bezbednošću kao prioritet. Svi nosači poseduju GS-TÜV sertifikat koji potvrđuje da su proizvodi prošli rigorozne sigurnosne testove i da su pouzdani i bezbedni za korišćenje.

Specifikacije proizvoda

  • Kompatibilan sa vozilima: Chevrolet Trax (2013-2015)
  • Tip: Celicne sipke
  • Model: Nordrive Club M
  • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti

  • Izdržljivi krovni nosaci od visokokvalitetnog čelika
  • Jednostavna montaža i prilagodljivost većini originalnih krovnih uzdužnih šina
  • Sertifikovani proizvod koji garantuje sigurnost

Zaključak

Krovni nosaci Chevrolet Trax (2013-2015), celicne sipke – Nordrive Club M, su pouzdani i izdržljivi nosaci koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za prevozom na krovu vozila. Montaža je jednostavna, a kvalitetna konstrukcija pruža dugotrajnost i sigurnost. Sertifikovani proizvod sa visokim performansama, ovaj set krovnih nosaca pruža vam sve što vam je potrebno za udobno i sigurno putovanje.

Za vise informacija posetite zvanicnu stranicu proizvoda

Pogledajte jos slicnih proizvoda u nasoj ponudi


No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja