рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Niva (1998-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5933 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET NIVA (1998-2015), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Visokokvalitetan set krovnih nosača za vaš Chevrolet Niva

Dobrodošli na stranicu proizvoda koji će unaprediti vaše putovanje – krovne nosače Chevrolet Niva (1998-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M. Ovi nosači su neophodan dodatak za sve ljubitelje avanture i siguran način prevoza svih vaših tereta na krovu vašeg vozila. Sa Nordrive nosačima, vaša vožnja postaje udobna i bezbedna, a stvari se lako transportuju.

Dugotrajnost i funkcionalnost

Krovni nosači Chevrolet Niva (1998-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje dugotrajnost i otpornost na sve vremenske uslove. Ovi nosači su posebno dizajnirani da savršeno odgovaraju vašem vozilu i omoguće vam da na krovu prevozite krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle.

Jednostavna instalacija

Set krovnih nosača dolazi kao kompletna jedinica, spremna za montažu na vaš Chevrolet Niva. Bez brige oko dodatnog alata ili složenih uputstava, možete lako samostalno izvršiti ugradnju nosača. Uz set dobijate sve što je potrebno za postavljanje nosača, uključujući i uputstvo za montiranje. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garanuje njihovu sigurnost i pouzdanost.

Prednost dizajna

Ovaj model krovnih nosača, Nordrive RailPro M, ima eloksirane aluminijumske šipke sa kanalima koje pružaju dodatnu podršku i olakšavaju montažu nosača za skije i bicikle. Donji kanali na šipkama omogućavaju jednostavno montiranje krovnih šapa u kanale. Za vašu bezbednost, šipke su opremljene gumenim profilima koji sprečavaju klizanje i oštećenja. Krajevi šipki su zaštićeni gumenim poklopcima koji se stavljaju nakon montiranja.

Krovne šape ovog modela su elegantnog dizajna i izrađene su od visoko otporne kompozitne plastike. Sa sigurnosnim bravama i tri ključa, možete biti potpuno bezbedni i sigurni u toku putovanja.

Povećana nosivost i maksimalno rastojanje

Sa maksimalnom nosivošću od 100kg i dužinom šipki od 120cm, ovi krovni nosači su idealni za prevoz svih vaših tereta i opreme. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm. Sa Nordrive krovnim nosačima, možete biti uvereni da će vaša oprema biti sigurno smeštena na krovu vašeg vozila.

Sigurnost i bezbednost

Vaša sigurnost je naš prioritet. Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje i bezbednosna pravila pre upotrebe ovog proizvoda. Sve informacije o ispravnoj upotrebi i montaži možete pronaći u priloženom uputstvu. Takođe, preporučljivo je da posetite zvaničnu stranicu proizvoda kako biste se dodatno informisali.

Prednosti:

  • Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila
  • Jednostavna instalacija
  • Maksimalna nosivost od 100kg

Vreme je da unapredite svoje putovanje!

Sada je pravo vreme da unapredite putovanje sa krovni nosači Chevrolet Niva (1998-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M. Udobnost, bezbednost i praktičnost su na dohvat ruke. Ne gubite vreme i obezbedite sebi ovaj kvalitetan i pouzdan set krovnih nosača. Za poručivanje ili dodatne informacije, posetite OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja