рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Cruze SW (2012-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5932 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET CRUZE SW (2012-2015), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Kompletan set krovni nosača za vaše vozilo

Krovni nosači su vaše idealno rešenje za sve prevozne potrebe na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i dolaze kao kompletan set koji je spreman za ugradnju. Bez brige, dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Ovi nosači imaju GS-TÜV sertifikat, što znači da su prošli stroge bezbednosne testove.

Jednostavna montaža i neophodni za svaki avanturistički poduhvat

Krovni nosači su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Ovaj kompletan set krovni nosača specijalno je dizajniran za Chevrolet Cruze SW (2012-2015). Saznajte šta čini ove nosače posebnim.

Kvalitetan materijal za dugotrajnu upotrebu

Šipke nosača izrađene su od eloksiranog aluminijuma sa kanalima koji osiguravaju stabilnost i sprečavaju klizanje tereta. Gumeni profili koji se stavljaju u kanale šipki dodatno sprečavaju oštećenje i osiguravaju čvrsto držanje tereta. Šipke imaju i kanale za montažu nosača za skije i nosača za bicikle. Bez brige, set dolazi sa T-profilima koji se savršeno uklapaju u kanale i omogućavaju sigurnu montažu opreme.

Bezbedne i elegantne krovne šape

Krovne šape izrađene su od visokokvalitetne kompozitne plastike koja je izuzetno otporna. Prilikom montaže, šape se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vozila. Zahvaljujući posebnom dizajnu, šape pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost. Set krovnih nosača uključuje i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Sigurnost i preporuke za montažu

Navedeni model krovnih nosača je namenjen samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Pre montaže, pažljivo pročitajte uputstvo za montiranje i proverite da li su svi potrebni delovi prisutni u setu. Takođe, obratite pažnju na bezbednosna uputstva i strogo se pridržavajte navedenih pravila kako biste obezbedili sigurnu upotrebu nosača.

Zaključak

Krovni nosači Chevrolet Cruze SW (2012-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Montaža je jednostavna, a kvalitetni materijali garantuju dugotrajnost i sigurnost. Bezbednost je na prvom mestu, zato ne zaboravite da se pridržavate uputstava za montažu. Nabavite svoj set krovnih nosača danas i spremni ste za svaku avanturu!

Prednosti:

  • Visokokvalitetni aluminijumski profil
  • Spreman za ugradnju, bez dodatnih delova
  • Mogućnost montaže različite opreme
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja