рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Aveo (T250) Sedan 4 vrata (2006-2011), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9605 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET AVEO (T250) SEDAN 4 VRATA (2006-2011), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Set za montažu krovnih nosača za Chevrolet Aveo (T250) Sedan 4 vrata (2006-2011)

Krovni nosači su važan dodatak koji pruža idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od kvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje izdržljivost i sigurnost. Uz ovaj set krovnih nosača, dobijate kompletnu opremu koja je spremna za ugradnju. Napominjemo da su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg automobila.

Sertifikati koje poseduju ovi krovni nosači, kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, garantuju njihovu kvalitetu i sigurnost. Pored toga, obezbeđujemo besplatnu montažu krovnih nosača za svakog našeg kupca.

Neophodan dodatak za vaš Chevrolet Aveo (T250) Sedan 4 vrata (2006-2011)

Krovni nosači su neophodni deo opreme koji vam omogućavaju montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa ovim setom krovnih nosača, možete slobodno prevoziti sve što vam je potrebno, bez brige o prostoru u vašem automobilu.

Set krovnih nosača Chevrolet Aveo (T250) Sedan 4 vrata (2006-2011)

Ovaj set krovnih nosača se sastoji od kvalitetnih aluminijumskih šipki izuzetnog dizajna. Ove šipke su izuzetno sigurne i stabilne jer se hvatači (stope) izrađuju od vrhunskog čelika, dok su poklopci hvatača od izdržljive ABS plastike. Montiranje dodatne opreme kao što su krovni koferi, nosači bicikala ili nosači skija je vrlo jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Dužina ovih šipki je 108cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. Uz set krovnih nosača, dobijate i sve potrebne komponente za montažu, kao što su krovni kit i uputstva za montiranje. Takođe, možete poručiti bravice za zaključavanje nosača kako biste dodatno osigurali svoju opremu.

Sve informacije o korišćenju ovih krovnih nosača možete pronaći u priloženim uputstvima za montiranje i bezbednosnim uputstvima. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, naša tehnička podrška vam je na raspolaganju.

Zemlja porekla ovih krovnih nosača je Španija. Naša ponuda krovnih nosača je vrlo široka, pa vas pozivamo da pogledate i ostale modele koje imamo u ponudi.

Prednosti

  • Izuzetno kvalitetni aluminijumski šipke
  • Maksimalna nosivost od 75kg
  • Jednostavna montaža i upotreba

Nemojte propustiti priliku da svoj Chevrolet Aveo (T250) Sedan 4 vrata (2006-2011) opremite ovim vrhunskim krovnim nosačima. Naručite ih odmah i uverite se u njihovu izdržljivost i praktičnost!

[ACTION: Naruči odmah]

NOTE: This product description is created based on the given product information and does not reflect the actual features or benefits of the product.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja