рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Aveo (T250) 3 vrata (2008-2011), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9036 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET AVEO (T250) 3 VRATA (2008-2011), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Prednosti

  • Bezbedan i pouzdan: Krovni nosači su dizajnirani da pruže sigurno i pouzdano montiranje na vaš Chevrolet Aveo. Možete biti sigurni da će vaša oprema biti čvrsto i sigurno pričvršćena tokom celog putovanja.
  • Elegantan i atraktivan dizajn: Aluminijumske šipke „Cruz Airo T“ imaju atraktivan dizajn koji će sigurno privući pažnju. One će dodati eleganciju vašem vozilu i istovremeno pružiti praktičnost i funkcionalnost.
  • Lako montiranje i upotreba: Krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za montažu. Sa jednostavnim uputstvima za montažu, možete sami brzo i lako postaviti krovne nosače na svoje vozilo.

Opis proizvoda

Krovni nosači Chevrolet Aveo (T250) 3 vrata (2008-2011), alu šipke – Cruz Airo T su savršeno rešenje za potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači pružaju izdržljivost i dugotrajnost.

Set za montažu

Set za montažu krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Sve što vam je potrebno za montažu dolazi u ovom kompletu. Kada kupite ovaj proizvod, dobijate sve što vam je potrebno za sigurno i pouzdano montiranje krovne opreme na svoje vozilo.

Sigurnost i sertifikati

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da su ovi nosači prošli rigorozne bezbednosne i kvalitativne testove i da su ocenjeni kao sigurni i pouzdani proizvodi. Možete biti sigurni da ste odabrali vrhunski proizvod koji će vam pružiti bezbrižno iskustvo prevoza.

Besplatna montaža

Uz svaku kupovinu krovnih nosača Chevrolet Aveo (T250) 3 vrata (2008-2011), alu šipke – Cruz Airo T, obezbeđena vam je besplatna montaža nosača u našim maloprodajnim objektima. Naš stručni tim će vam pružiti profesionalnu uslugu montaže, kako biste bili sigurni da su nosači pravilno postavljeni.

Višenamenski nosači

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira na to da li planirate porodično putovanje, sportski izlet ili avanturu na otvorenom, krovni nosači će vam omogućiti da bezbedno i lako prevozite svu vašu opremu.

Aerodinamičan dizajn

Aluminijumske šipke „Cruz Airo T“ imaju aerodinamičan dizajn, poput avionskog krila. Ovaj dizajn smanjuje otpor vazduha i poboljšava prigušenje buke tokom vožnje, što će vam omogućiti udobnije i tiše putovanje. Uz to, krovne šipke su izuzetno čvrste i izdržljive, što će vam pružiti dugotrajnu upotrebu.

Jednostavna upotreba

Krovni nosači Chevrolet Aveo (T250) 3 vrata (2008-2011), alu šipke – Cruz Airo T dizajnirani su tako da se lako koriste. Montaža dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija je jednostavna zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Bez obzira na to da li putujete sami ili sa porodicom, moći ćete brzo i lako montirati i demontirati svoju opremu.

Specifikacije

  • Model: Chevrolet Aveo (T250) 3 vrata (2008-2011)
  • Tip nosača: Aluminijumske šipke – Cruz Airo T
  • Dužina šipki: 108cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg
  • Materijal: Aluminijum, čelik

NAPOMENA: Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača.

Uživajte u sigurnom i pouzdanom putovanju!

Uverite se sami u kvalitet i pouzdanost krovnih nosača Chevrolet Aveo (T250) 3 vrata (2008-2011), alu šipke – Cruz Airo T. Uz ovaj vrhunski proizvod, možete biti sigurni da je vaša oprema sigurno i pouzdano pričvršćena na vaše vozilo.

Naručite odmah i osigurajte sebi nezaboravna iskustva na putu!

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite idealno rešenje za vaše potrebe.


Prednosti:
– Bezbedan i pouzdan montažni sistem
– Elegantan i atraktivan dizajn
– Lako montiranje i upotreba

Specifikacije:
– Model: Chevrolet Aveo (T250) 3 vrata (2008-2011)
– Tip nosača: Aluminijumske šipke – Cruz Airo T
– Dužina šipki: 108cm
– Maksimalna nosivost: 75kg

Naručite odmah i uživajte u sigurnom i praktičnom prevozu vaše opreme!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja