рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW X6 (E71) 5 vrata (2008-2015), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9034 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW X6 (E71) 5 VRATA (2008-2015), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Faktički opis proizvoda:

Krovni nosači za vaš BMW X6 (E71) vozila

Krovni nosači su neophodan deo opreme za prevoz tereta na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog ili čeličnog profila, u zavisnosti od modela nosača. Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za montažu. Dostupni su u različitim verzijama koje odgovaraju različitim tipovima krova vašeg automobila, bilo da su prisutne pričvrsne tačke na krovu ili integrisane uzdužne šine na krovu.

Sertifikovani i bezbedni proizvodi

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovo osigurava da su proizvodi sigurni i da zadovoljavaju visoke standarde kvaliteta. Takođe, prilikom kupovine kod nas, dobijate besplatnu montažu krovnih nosača.

Neophodni za prevoz tereta

Krovni nosači su nezamenljivi kada trebate prevoziti teret poput krovnih kofera, nosača za bicikle ili ski nosača. Sa ovim krovim nosačima možete biti sigurni da ćete bezbedno i sigurno preneti svoj teret.

SPECIFIKACIJE:

  • Krovne šipke – Cruz Airo T Dark
  • Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo)
  • Duzina šipki: 128cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Molimo Vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki koje se isporučuje uz proizvod.

PREDNOSTI:

  • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn: Šipke Airo T Dark su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, pružajući Vam sigurnost i estetiku. Ove šipke imaju dobar aerodinamički dizajn, što smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje.
  • Jednostavna instalacija: Postavljanje krovnih šipki na vaše vozilo je veoma jednostavno i brzo. Uz priloženo uputstvo, možete ih sami montirati bez ikakvih problema.
  • Univerzalno korišćenje: Ove krovne šipke su kompatibilne sa različitim vrstama dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača za bicikle i ski nosača. Možete lako prilagoditi svoje potrebe i teret koji želite prevoziti.

ZAKLJUČAK:

Krovni nosači BMW X6 (E71) 5 vrata (2008-2015), alu šipke – Cruz Airo T Dark su savršen izbor za vaše vozilo. Sa njima ćete imati siguran i ekskluzivan način prevoza tereta na krovu automobila. Njihov jednostavan dizajn, kvalitetni materijali i sertifikati garancija su za Vašu sigurnost i zadovoljstvo. Ne oklevajte, već danas poručite krovne nosače za vaš BMW X6 i uživajte u bezbednom i sigurnom prevozu tereta!

PREDNOSTI:
– Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
– Jednostavna instalacija
– Univerzalno korišćenje

Kupite kvalitetne krovne nosače za vaše vozilo i olakšajte svoj prevoz tereta!

Poručite svoje krovne nosače već danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja