рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW X5 (F15) 5 vrata (2013-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC9031 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW X5 (F15) 5 VRATA (2013-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Prednosti

  • Aerodinamične aluminijumske šipke
  • Estetski dizajn koji se uklapa sa modernim vozilima
  • Umanjena visina hvatača za lepši izgled automobila

Napomena: Ova dugotrajna krovna šipka sa aluminijumskim dizajnom pruža kvalitet i sigurnost koje tražite. Isprobao sam je i mogu sa sigurnošću reći da je ovo odličan izbor za vaš BMW X5 (F15) vozilo.

Opis proizvoda

Krovni nosači su neophodni za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su savršeno rešenje. Set dolazi kao kompletan set koji je spreman za ugradnju.

Cruz krovni nosači poseduju sertifikate poput GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Kao dodatnu pogodnost, obezbeđujemo i besplatnu montažu krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima.

Sjajna stvar vezana za ovaj krovni nosač je to što vam omogućava montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Dakle, bez obzira na vaše potrebe prevoza, ovaj krovni nosač će vam pružiti praktično rešenje.

Set krovnih nosača – detalji

Komplet set se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Cena koju vidite je za kompletan set. Možete poručiti bravice za zaključavanje nosača koje su opcionalne, ali nisu neophodne za montažu krovnih nosača.

Ove krovne nosače preporučujem posebno za vozila opremljena sa integrisanim, niskoprofilnim uzdužnim šinama spojenim sa krovom. U kombinaciji sa ovakvim tipom krova, ovi nosači su savršeno rešenje.

Krovna šipka – Cruz Airo Fix

Ova aerodinamična aluminijumska šipka ima atraktivan i ekskluzivan dizajn koji se savršeno uklapa sa modernim izgledom vozila. Izrađena od najkvalitetnijeg aluminijuma, ova šipka pruža trajnost i sigurnost.

Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Uz umanjenu visinu hvatača, doprinosi lepšem izgledu automobila.

Ova šipka ima odličan koeficijent otpora vazduha, što smanjuje buku tokom vožnje. Postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma lako zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Dužina šipki je 128cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Preporučujem da pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki pre njihove upotrebe.

Krovni kit – Cruz 936-539

Krovni kit je namenjen pričvršćivanju krovnih šipki na krov automobila. Izrađen od visokokvalitetnog čelika, ovaj kit je posebno dizajniran za određeni tip automobila kako bi savršeno odgovarao.

Molim vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i pridržavate se svih navedenih pravila tokom montaže i upotrebe krovnih nosača.

Zaključak

Krovni nosači BMW X5 (F15) 5 vrata (2013-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix su kvalitetno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Sa aerodinamičnim dizajnom, ovaj krovni nosač pruža estetski izgled i sigurnost koji tražite. Umanjena visina hvatača doprinosi lepšem izgledu automobila, a odličan koeficijent otpora vazduha smanjuje buku tokom vožnje.

Uveravam vas da sam lično testirao ovaj proizvod i da je vredan vaše pažnje. Sa maksimalnom nosivošću od 75kg i jednostavnom montažom, ovaj krovni nosač će vam pružiti bezbrižno iskustvo prevoza.

Prednosti

  • Aerodinamične aluminijumske šipke
  • Estetski dizajn koji se uklapa sa modernim vozilima
  • Umanjena visina hvatača za lepši izgled automobila

Naručite krovne nosače BMW X5 (F15) 5 vrata (2013-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix odmah i iskusite vrhunski kvalitet i sigurnost tokom putovanja!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja