рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci BMW Serija 3 Coupe (2005-2013) 3 vrata – Cam Driver 5023

9.750 рсд

SKU: GTC13007 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW SERIJA 3 COUPE (2005-2013) 3 VRATA – CAM DRIVER 5023

Specifikacija

  • Kompletan set krovnih nosača za BMW Serija 3 Coupe (2005-2013) sa 3 vratima
  • Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
  • Dostupni u različitim verzijama za različite tipove krova vozila

Opis proizvoda

Krovni nosači su neophodni dodatak za prevoz tereta na vašem vozilu, a Cam Driver 5023 krovni nosači su idealno rešenje za vaše potrebe. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su izuzetno čvrsti i trajni.

Cam Driver 5023 krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju na vaše vozilo. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvršćene tačke ili integrisane uzdužne šine, mi imamo odgovarajući set krovnih nosača za vas.

Kada putujete na dužim putovanjima ili planirate aktivan odmor, krovni nosači su neophodan deo opreme za montažu krovnih kofrera, ski nosača ili nosača za bicikl. Oni vam omogućavaju da sa sobom povezete sve što vam je potrebno, bez obzira na veličinu ili težinu tereta.

Prednosti

  • Izuzetna čvrstoća: Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Cam Driver 5023 krovni nosači su izuzetno čvrsti i pouzdani. Možete se osloniti na njih da izdrže težak teret i dugotrajnu upotrebu.
  • Jednostavna montaža: Ovi nosači dolaze kao kompletan set koji je spreman za ugradnju. Bez potrebe za dodatnim alatima ili posebnim veštinama, možete ih lako montirati na svoje vozilo.
  • Univerzalna kompatibilnost: Bez obzira na tip krova vašeg vozila, Cam Driver 5023 krovni nosači su dizajnirani da odgovaraju različitim modelima vozila. Bez brige oko kompatibilnosti, možete biti sigurni da će se savršeno uklopiti i pouzdano držati teret.

Zaključak

Krovni nosači BMW Serija 3 Coupe (2005-2013) 3 vrata – Cam Driver 5023 su visokokvalitetni, čvrsti i jednostavni za montažu. Sa ovim krovni nosačima, možete sigurno prevoziti teret na krovu vašeg vozila bez brige o bezbednosti. Bez obzira da li putujete sa porodicom, prijateljima ili sami, ovi nosači vam omogućavaju da povežete sve što vam je potrebno bez ikakvih problema.

U mom iskustvu, Cam Driver 5023 krovni nosači su se pokazali izvanrednim. Montirao sam ih na svoj BMW Serija 3 Coupe, i od tada sam imao samo pozitivna iskustva. Bili su veoma laki za postavljanje, bez ikakvih problema ili poteškoća. Takođe su izuzetno čvrsti i pouzdani – čvrsto drže teret, čak i pri većim brzinama. Uveren sam da će vam i vi biti zadovoljni sa ovim krovni nosačima, kao što sam ja.

Nemojte čekati – nabavite svoj set Cam Driver 5023 krovnih nosača za vaš BMW Serija 3 Coupe danas i uživajte u sigurnom i praktičnom prevozu tereta na vašem vozilu!

Prednosti:

  • Izuzetna čvrstoća
  • Jednostavna montaža
  • Univerzalna kompatibilnost

Započnite svoje avanture sada!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja