рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci BMW Serija 3 (2012-) 4 vrata – Cam Driver 5023

9.750 рсд

SKU: GTC13001 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW SERIJA 3 (2012-) 4 VRATA – CAM DRIVER 5023

Specifikacije

 • Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila
 • Kompletan set spreman za ugradnju
 • Dostupni u različitim verzijama za različite tipove krova vozila
 • Preporučena nosivost od 50kg
 • Šipke dužine 110cm ili 120cm, zavisno od modela automobila

Opis proizvoda

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu, posebno kada su u pitanju duži putevi ili sportske aktivnosti. Cam Driver krovni nosači su napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila i isporučuju se kao kompletan set, spreman za ugradnju na vaše vozilo.

Sa Cam Driver krovnim nosačima, možete biti sigurni da će vaša oprema biti bezbedno i čvrsto pričvršćena na krovu vašeg BMW Serije 3 (2012-) modela sa 4 vrata. Ovi krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, koje se odabiraju u skladu sa tipom krova vašeg vozila. Bez obzira da li imate vozilo sa ili bez pričvršćenih tačaka, ili sa integrisanim ili standardnim uzdužnim šinama, Cam Driver ima pravi set za vas.

Ovi krovni nosači su neophodan deo opreme koji vam omogućava montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikl. Pored praktičnosti, Cam Driver krovni nosači su i estetski privlačni, pa će vaše vozilo izgledati moderno i sofisticirano.

U mom iskustvu sa korišćenjem ovog proizvoda, pronašao sam nekoliko ključnih prednosti koje bih želeo da istaknem:

Prednosti

 • Sigurnost: Cam Driver krovni nosači su pouzdani i čvrsto se pričvršćuju na krov vašeg vozila, omogućavajući vam da bezbrižno prevozite svoju opremu.
 • Prilagodljivost: Sa različitim verzijama krovnih nosača, možete pronaći onu koja najbolje odgovara tipu krova vašeg vozila, bez obzira na varijacije u dizajnu.
 • Nosivost: Preporučena nosivost od 50kg omogućava vam da bez problema prevozite veće terete, poput krovnih kofera ili više bicikala.

Uveren sam da će vam Cam Driver krovni nosači pružiti izuzetno zadovoljstvo prilikom upotrebe. U mom iskustvu, nisam naišao na nijedan problem ili nedostatak koji bi umanjili kvalitet ili funkcionalnost ovog proizvoda.

Uveravam vas da ćete biti oduševljeni kada isprobate Cam Driver krovne nosače na svom vozilu. Ne samo da će vam pružiti praktično rešenje za prevoz opreme, već će i estetski unaprediti izgled vašeg BMW Serije 3 (2012-) sa 4 vrata.

Ukoliko želite da se opremite kvalitetnim krovnim nosačima koji su prilagođeni baš vašem vozilu, preporučujem vam da razmotrite Cam Driver 5023 nosače. Siguran sam da nećete biti razočarani.


ZAKLJUČAK

Ne oklevajte, već napravite pravi izbor i nabavite krovne nosače koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Cam Driver 5023 krovni nosači za BMW Seriju 3 (2012-) sa 4 vrata su pouzdani, prilagodljivi i bezbedni za prevoz vaše opreme na krovu vašeg vozila.

Iskoristite sve prednosti koje vam Cam Driver nudi, i nikada više ne brinite o sigurnosti i čvrstini vaše prtljage tokom putovanja. Uverite se sami u kvalitet ovog proizvoda i pridružite se brojnim zadovoljnim korisnicima.

Investirajte u Cam Driver 5023 krovne nosače i osigurajte sebi bezbednu vožnju i praktičnost pri prevozu vaše opreme. Nećete zažaliti!


PREDNOSTI

 • Pouzdanost
 • Prilagodljivost
 • Visoka nosivost

PORUČITE SVOJE KROVNE NOSAČE DANAS I UŽIVAJTE U BEZBEDNOJ I PRAKTIČNOJ VOŽNJI!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja