рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci BMW 5 (E39) Touring (2001-2003), alu šipke – Cruz Airo R

18.500 рсд

SKU: GTC7323 Kategorija:

KROVNI NOSACI BMW 5 (E39) TOURING (2001-2003), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO R

Krovnosiči koji će ispuniti sve vaše potrebe

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što ih čini izdržljivim i dugotrajnim. Dobijate potpuni set krovnih nosača, koji je spreman za jednostavnu instalaciju. Krovni nosači su dostupni u različitim varijantama, u zavisnosti od tipa krova vašeg automobila. Ovi modeli nosača mogu biti sa ili bez pričvršćenih tačaka na krovu, sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama.

Sertifikovani za vrhunsku sigurnost

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što ih čini pouzdanim izborom za vaše vozilo. Ovi sertifikati garantuju vrhunsku sigurnost i kvalitet.

Besplatna montaža za svakog kupca

Kao dodatnu pogodnost za naše kupce, pružamo besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima. Na taj način dobijate punu podršku prilikom instalacije i možete biti sigurni da će sve biti postavljeno ispravno.

Neophodni za sve vrste prevoza

Krovni nosači su neophodni deo opreme potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez njih, vaša mogućnost prevoza tereta na krovu vozila bi bila ograničena. Sa kvalitetnim krovnim nosačima poput ovih, možete slobodno putovati, znajući da je vaš teret sigurno i čvrsto pričvršćen.

Sveobuhvatni set krovnih nosača

Set krovnih nosača sastoji se od kvalitetnih krovil šipki i odgovarajućih hvatača (stopa). Šipke se direktno montiraju na uzdužne šine vašeg vozila. Cena prikazana za ovaj proizvod odnosi se na kompletan set sa svim potrebnim delovima. Uz krovne nosače, takođe dobijate bravice, koje su već uključene u cenu.

Aerodinamičan dizajn za bolje performanse

Krovne šipke modela Airo R imaju aerodinamičan dizajn sličan avionskom krilu, koji se savršeno uklapa u estetiku novih modela vozila. Ove aluminijumske šipke omogućuju lako i jednostavno postavljanje na krov vašeg vozila, direktnim kačenjem na uzdužne krovne šine. Nema potrebe za dodatnim kitom za montiranje. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, što im omogućuje izuzetnu izdržljivost i otpornost na sve vremenske uslove.

Povećana aerodinamika za manji otpor vetra i buke

Osim svog estetskog izgleda, aerodinamične krovne šipke Airo R imaju i funkcionalne prednosti. Zahvaljujući svom dizajnu, manje se odupiru vetru pri vožnji, što smanjuje potrošnju goriva. Takođe, smanjuju nivo buke koja dolazi od vetra, što omogućava udobniju vožnju, posebno na dužim putovanjima.

Dužina i nosivost

Dužina šipki je 118 cm, a maksimalna nosivost iznosi 75 kg. To znači da možete bezbedno prevoziti veći teret na krovu vozila, uključujući krovne kofera, nosače za bicikle ili ski nosače.

Upotreba i bezbednost

Kako biste pravilno montirali krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje koje dolazi uz proizvod. Takođe, pre upotrebe se pridržavajte svih bezbednosnih uputstava kako biste osigurali sigurnost vas i vašeg tereta.

Poreklo i zvanična stranica proizvoda

Ovi krovni nosači proizvedeni su u Španiji. Za više informacija i detalja o proizvodu, možete posetiti zvaničnu internet stranicu proizvođača.

Zaključak

Krovni nosači BMW 5 (E39) Touring (2001-2003), alu šipke – Cruz Airo R su odličan izbor za vaše vozilo. U mom iskustvu, ovi nosači su se pokazali kao pouzdani, izdržljivi i funkcionalni. Pružaju vrhunsku sigurnost i udobnost prilikom prevoza tereta na krovu vozila. Sa svojim aerodinamičnim dizajnom, manjim otporom vetra i smanjenim nivoom buke, ovi nosači će vam pružiti izvanredno iskustvo vožnje. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma, možete biti sigurni da će vam služiti dugi niz godina.

Prednosti:

  • Izdržljivi i dugotrajni aluminijumski materijal
  • Aerodinamičan dizajn sa manjim otporom vetra
  • Povećana sigurnost sertifikovana od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU

Uzmi ovaj neverovatni proizvod i unapredi svoju vožnju!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja