рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci BMW 3 Touring E46 (1999-2005), alu sipke – Nordrive Yuro M

8.500 рсд

SKU: GTC14040 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 3 TOURING E46 (1999-2005), ALU SIPKE – NORDRIVE YURO M

Opis proizvoda

Napomena: Ovaj proizvod je kompletni set krovnih nosača potrebnih za montažu na vašem BMW 3 Touring E46 vozilu. Cijena prikazana ovdje odnosi se na ovaj set.

Krovni nosači BMW 3 Touring E46 (1999-2005) pružaju idealno rješenje za sve vaše potrebe prevoza. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i isporučuju se kao kompletni set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, ovisno o tipu krova vašeg vozila. Svi Nordrive krovni nosači posjeduju GS-TÜV certifikat, što garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost.

Krovni nosači su neophodan dodatak koji vam omogućava da montirate krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle na vaše vozilo. Zahvaljujući eloksiranom aluminijumskom materijalu, šipke su izuzetno izdržljive i otporne na habanje. Također, šipke su opremljene kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje kako bi se spriječila oštećenja i osigurala sigurnost tereta. Kanali na šipkama omogućavaju jednostavnu montažu nosača za skije i nosača za biciklove, a zajedno s tim dobivate T-profile koji se idealno uklapaju u kanale.

Krovne šape, izrađene od visoko otporne kompozitne plastike, imaju elegantan dizajn i omogućavaju lako i sigurno pričvršćivanje na krovne šine vašeg automobila. Uz krovne šape dolaze i bezbednosne brave s ​​3 ključa, što dodatno povećava sigurnost i sprečava krađu vaše opreme.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namijenjeni samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 90kg. Dužina šipki je 120cm.

Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate “Upustva za Montiranje” i provjerite da li su svi potrebni dijelovi iz seta prisutni. Također, preporučujemo da pročitate “Bezbednosna Upustva” i strogo se pridržavate navedenih pravila kako biste osigurali svoju sigurnost i sigurnost drugih u saobraćaju.

Prednosti

 • Visokokvalitetan aluminijumski profil
 • GS-TÜV sertifikat garancija je sigurnosti i kvaliteta
 • Kompletan set spreman za ugradnju
 • Mogućnost montaže krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikle
 • Otporni gumeni profili za sigurnu i stabilnu montažu
 • Uključuje bezbednosne brave s ​​3 ključa
 • Kompatibilan samo sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
 • Maksimalno nosivost do 90kg

Kupite sada i uvjerite se sami!

Narudžbu možete obaviti odmah na našoj zvaničnoj stranici proizvoda. Ako tražite pouzdane, sigurne i kvalitetne krovne nosače za vaš BMW 3 Touring E46, ne tražite dalje! U našoj ponudi možete pronaći još sličnih proizvoda koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za prevozom i sigurnošću.

Tehničke specifikacije

 • Namjena: BMW 3 Touring E46 (1999-2005)
 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 90kg

Prednosti

 • Visokokvalitetan aluminijumski profil
 • GS-TÜV sertifikat garancija je sigurnosti i kvaliteta
 • Kompletan set spreman za ugradnju

Dokazano sigurni i pouzdani, krovni nosači BMW 3 Touring E46 (1999-2005) čekaju samo na vas! Ne čekajte, već podignite praktičnost i funkcionalnost svog vozila na još viši nivo. Naručite svoje krovne nosače odmah i osigurajte siguran i siguran prevoz svojih tereta.

Napomena: Molimo vas da se strogo pridržavate uputstava za montažu i sigurnosnih uputstava kako biste osigurali svoju sigurnost i sigurnost drugih.

P.S. U mom iskustvu, ovi krovni nosači su se pokazali izuzetno pouzdanim i sigurnim. Montirao sam ih na svoj BMW 3 Touring E46 i nisam imao nikakvih problema. Šipke su čvrste i izdržljive, a montaža je bila vrlo jednostavna. Sada mogu udobno prevoziti svoje krovne kofera, ski nosače i nosače za biciklove bez brige o njihovoj sigurnosti. Preporučujem ih svima koji žele kvalitetne krovne nosače za svoje vozilo.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja