рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 3 (F31) Touring (2012-2019), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9067 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 3 (F31) TOURING (2012-2019), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Atraktivno dizajnirani aluminijumski krovni nosači za Vaš BMW 3 (F31) Touring automobil

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na Vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog profila, što im daje izuzetnu izdržljivost i sigurnost prilikom korišćenja.

Prednosti krovnih nosača:

  • Sertifikovani kvalitet: Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost.

  • Besplatna montaža: Uz svaku kupovinu krovnih nosača, obezbeđujemo Vam besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima. Tako se oslobađate brige oko postavljanja nosača na Vaše vozilo.

  • Univerzalna upotreba: Krovni nosači su neophodan deo za montiranje raznih dodataka kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikla. Bez obzira na Vaše potrebe, ovi nosači će sigurno odgovarati i pružiti Vam bezbedno i praktično rešenje.

Set za montažu krovnih nosača:

Ovaj komplet za montažu krovnih nosača sadrži sve što Vam je potrebno za jednostavno i sigurno postavljanje. U sklopu seta se nalazi 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena koju vidite odnosi se na kompletan set.

Ukoliko želite dodatnu sigurnost i zaštitu, možete poručiti bravice koje se opciono kupuju i omogućavaju Vam zaključavanje nosača.

Krovne šipke – Cruz Airo Fix Dark:

Aerodinamične aluminijumske krovne šipke u crnoj boji (avionsko krilo) sa niskim kačenjem čine ovaj set krovnih nosača izuzetno atraktivnim i ekskluzivnim.
Kvalitetne aluminijumske šipke su izrađene od najkvalitetnijeg materijala, dok su hvatači (stope) napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od trajne ABS plastike.

Hvatači (stope) su smanjene visine, što doprinosi lepšem izgledu Vašeg automobila. Pored toga, krovne šipke Airo Fix imaju odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke u poređenju sa običnim krovnim nosačima. Takođe, postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Dužina šipki iznosi 118cm, a maksimalna nosivost je čak 75kg. To Vam pruža dovoljno prostora i sigurnost za prevoz najrazličitijih tereta na krovu Vašeg vozila.

Preporučujemo Vam da pre montaže detaljno pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki kako biste bili sigurni da ih pravilno i bezbedno instalirate.

Krovni kit – Cruz 936-523:

Krovni kit je neophodan deo za pričvršćivanje krovnih šipki na krov Vašeg automobila. Ovaj komplet je specijalno dizajniran za Vaš BMW 3 (F31) Touring automobil kako bi se sigurno i jednostavno montirao.

Krovni kit je napravljen od visokokvalitetnog čelika koji garantuje izdržljivost i pouzdanost u svim uslovima.

Pre montiranja, preporučujemo Vam da detaljno pročitate uputstvo za montiranje krovnog kita kako biste uspešno izvršili postupak montaže i osigurali siguran prevoz tereta na Vašem krovu.

Bezbednost i uživanje u vožnji:

Vaša bezbednost nam je na prvom mestu, zato Vas molimo da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate navedenih pravila prilikom korišćenja krovnih nosača.

Ukoliko niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem automobilu, slobodno pozovite našu tehničku podršku na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš stručni tim će Vam pružiti sve potrebne informacije i savete.

Krovni nosači BMW 3 (F31) Touring (2012-2019), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark su izrađeni u Španiji. Uverite se u njihovu kvalitet i pouzdanost posetom zvanične stranice proizvoda.

Pogledajte i našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli najbolje rešenje za svoje vozilo.


Prednosti krovnih nosača BMW 3 (F31) Touring (2012-2019), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark:

  • Atraktivan i ekskluzivan dizajn
  • Sertifikovani kvalitet
  • Besplatna montaža krovnih nosača

NAPOMENA: Ova objava

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja