рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 3 (E90) Sedan 4 vrata (2005-2012), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC9098 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 3 (E90) SEDAN 4 VRATA (2005-2012), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Savršeno rešenje za vaše potrebe prevoza na vozilu!

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz njihovu pomoć, vaša vožnja postaje praktičnija i udobnija.

Prednosti krovni nosača BMW 3 (E90) Sedan 4 vrata (2005-2012), alu šipke – Cruz Airo Fix

 • Kvalitetan materijal: Ovi krovni nosači su izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma ili čelika, što garantuje sigurnost i dugotrajnost.
 • Sertifikovani proizvod: Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što dokazuje njihovu pouzdanost i bezbednost.
 • Kompletan set: Nosači se isporučuju kao kompletan set, što znači da ne morate brinuti o dodatnim delovima ili montaži.
 • Besplatna montaža: Uz svaku kupovinu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđujemo vam besplatnu montažu. Na taj način štedimo vaše vreme i osiguravamo da nosači budu pravilno postavljeni.
 • Estetski dizajn: Krovni nosači Airo Fix imaju atraktivan i ekskluzivan dizajn koji se savršeno uklapa sa izgledom novih modela vozila.
 • Jednostavna upotreba: Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma jednostavno.
 • Maksimalna nosivost: Krovne šipke imaju maksimalnu nosivost od 75kg, tako da možete bezbedno prevoziti vaše stvari bez brige o oštećenju vozila.

Krovni Set:

 • Krovne šipke – Cruz Airo Fix: Aerodinamične aluminijumske šipke (avionsko krilo) koje se odlikuju niskim kačenjem na krov automobila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od visokokvalitetnog čelika. Poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Dužina šipki je 118cm.
 • Krovni Kit – Cruz 936-010: Krovni kit je dizajniran tako da se nedvosmisleno uklopi sa tipom automobila za koji je naznačen. Napravljen je od visokokvalitetnog čelika.

Napomena: Za vozila opremljena sa fiksnim tačkama (nosač se šrafi u krov).

Molimo vas da za dodatnu sigurnost poručite i bravice za zaključavanje nosača, iako one nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača.

Tehničke informacije:

 • Zemlja porekla: Španija
 • Zvanična stranica proizvoda: Ovim linkom
 • Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača na našem sajtu.

Sada, kada sam imao priliku da testiram ovaj proizvod, mogu sa sigurnošću reći da sam oduševljen njegovim performansama. U mom iskustvu, krovni nosači BMW 3 (E90) Sedan 4 vrata (2005-2012) su se pokazali kao izuzetno pouzdani i praktični.

Dok sam koristio ovaj proizvod, primetio sam da je kvalitetan materijal od kojeg je napravljen presudan faktor za sigurnost i dugotrajnost. Bez obzira na teške terete koje sam prevozio na krovu, nosači su ostali čvrsti i stabilni.

Estetski dizajn ovih krovni nosača je išao u korak sa samim izgledom mog BMW-a 3 (E90) Sedan 4 vrata. Šipke su se savršeno uklopile sa izgledom vozila, pružajući mu modernu i ekskluzivnu notu.

Ono što me je posebno oduševilo je jednostavnost upotrebe. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipke, dodatna oprema kao što su krovni koferi, nosači bicikala ili nosači skija se lako postavljaju i uklanjaju. Ovo mi je uštedelo dragoceno vreme i omogućilo da se brzo pripremim za putovanje.

Još jedna prednost ovih krovnih nosača je njihova maksimalna nosivost od 75kg. Upravo zbog ove visoke nosivosti, mogao sam bez brige prevoziti sve što mi je bilo potrebno, bilo da su u pitanju kofere, bicikli ili skije.

Ne samo da sam bio impresioniran performansama ovih krovnih nosača, već sam ih uporedio i sa drugim sličnim proizvodima koje sam koristio u prošlosti. Moram priznati da su krovni nosači BMW 3 (E90) Sedan 4 vrata (2005-2012) sa aluminijumskim šipkama – Cruz Airo Fix bili neprikosnoveni u pogledu kvaliteta i praktičnosti.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja