рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 3 (E46) Sedan 4 vrata (1998-2005), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9097 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 3 (E46) SEDAN 4 VRATA (1998-2005), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Sertifikovani krovni nosači za sve vaše potrebe prevoza

Krovni nosači BMW 3 (E46) Sedan 4 vrata (1998-2005), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila što garantuje visok nivo sigurnosti i pouzdanosti. Set za montažu krovnih nosača se isporučuje kao kompletna jedinica, spremna za ugradnju.

Aerodinamični dizajn za elegantan izgled i visoku funkcionalnost

Najveća prednost ovih krovnih nosača je njihov aerodinamični dizajn. Aluminijumske šipke u crnoj boji imaju izuzetno nisko kačenje na krov automobila, što doprinosi elegantnom izgledu vozila. Krovne šipke Airo Fix su atraktivnog i ekskluzivnog dizajna, u potpunom skladu sa estetskim izgledom novih modela vozila.

Sigurnost i pouzdanost su na prvom mestu

Svaki Cruz krovni nosač poseduje sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što je dokaz kvaliteta i bezbednosti proizvoda. Ovaj set krovnih nosača je pažljivo osmišljen i testiran kako bi pružio maksimalnu sigurnost tokom vožnje. Možete biti potpuno sigurni da će vaša dodatna oprema biti čvrsto i bezbedno pričvršćena.

Nosači za sve vrste prevoza

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz Cruz Airo Fix Dark krovne nosače, možete uživati u bezbednosti i sigurnosti tokom prevoza velikih i teških tereta na krovu vašeg vozila. Bilo da planirate porodični odmor ili sportske aktivnosti na otvorenom, ovi krovni nosači će vam omogućiti da sve vaše potrebne stvari prevezete na najlakši i najbezbedniji način.

Jednostavna montaža i korišćenje

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje kao kompletan set sa 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi na navedeni set. Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono. Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača, ali mogu pružiti dodatnu sigurnost i zaštitu od krađe.

Specifikacije proizvoda

  • Dizajn: Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji
  • Materijal: Aluminijum i čelik
  • Dužina šipki: 108cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg
  • Sertifikati: GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU

Prednosti

  • Aerodinamični dizajn za elegantan izgled
  • Visok nivo sigurnosti i pouzdanosti
  • Jednostavna montaža i korišćenje

Uživajte u bezbednom i praktičnom prevozu sa Cruz Airo Fix Dark krovnim nosačima!

Poručite odmah i obezbedite siguran i pouzdan prevoz svih vaših potrebnih stvari na krovu vašeg vozila. Ukoliko imate bilo kakva pitanja, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954 ili 021/6339-223. Naša tehnička podrška će vam rado pomoći u odabiru pravog krovnog nosača za vaše vozilo.

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu informacija o proizvodu i ne prikazuje stvarne karakteristike i prednosti proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja