рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 2 (F22) Coupe 2 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9085 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 2 (F22) COUPE 2 VRATA (2014-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Uzaludan prenos iskustva

Dobrodošli na OXO MARKET, vašu destinaciju za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Danas ćemo se fokusirati na krovne nosače za BMW 2 (F22) Coupe 2 vrata (2014-), sa aluminijumskim šipkama u obliku avionskog krila koje su spoj elegancije, sigurnosti i praktičnosti. Ovi krovni nosači, napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijuma, idealni su za vaše avanture na putu.

Perfektan dizajn, uz impresivne karakteristike

Krovni nosači marke Cruz Airo X Dark su sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost. Ne samo da će ovaj set sjajno izgledati na vašem BMW-u 2 (F22) Coupe, već će vam i dugoročno služiti za sve vrste prevoza, kao što su krovni koferi, nosači za bicikle ili ski oprema.

Lako montiranje, odlične performanse

Sa ovim setom dobijate 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope) koji vam omogućavaju da brzo i jednostavno montirate krovne nosače na vaš automobil. Aerodinamični dizajn krovnih šipki Airo X Dark smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje. Hvatači su napravljeni od vrhunskog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Maksimalna nosivost ovih šipki je 75kg, pružajući vam dovoljno prostora za sve vaše potrebe prevoza.

Sezonski izazovi? Nema problema!

Bilo da planirate putovanje na odmor, izlet u planine ili samo vikendom sa društvom, ovaj set krovnih nosača će biti vaš pouzdani saputnik. Izdržljivi materijali garantuju da će nosači izdržati sve vremenske uslove, a dodatne bravice za zaključavanje opcionalno mogu biti vaš izbor da održite vašu opremu sigurnom i zaštićenom.

Vaša sigurnost nam je važna

Vaša sigurnost je na prvom mestu, zato pažljivo pročitajte uputstva za montiranje krovnih šipki i uputstva za krovni kit. Takođe, ne zaboravite da se strogo pridržavate svih bezbednosnih pravila koja su navedena.

Prednosti:

  • Aerodinamični dizajn šipki smanjuje otpor vazduha i buku
  • Izuzetno čvrst materijal pruža sigurnost i dugotrajnost
  • Jednostavno i brzo montiranje bez potrebe za dodatnim alatima

Napomena: Ovaj opis proizvoda je napravljen na osnovu pruženih informacija i predstavlja isključivo mišljenje autora.


Želite li da zakučite svoje stvari na krovu vašeg BMW-a 2 (F22) Coupe? Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i nabavite krovne nosače sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo X Dark na OXO MARKET-u danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja