рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 1 (F20) 5 vrata (2011-2020), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC9120 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 1 (F20) 5 VRATA (2011-2020), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Prednosti

 • Aerodinamične aluminijumske šipke (avionsko krilo) s niskim kačenjem na krov automobila
 • Estetski dizajn koji se savršeno uklapa s modernim modelima vozila
 • Laka montaža i upotreba dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija

Specifikacije

 • Krovne šipke – Cruz Airo Fix
 • Dužina šipki: 108 cm
 • Maksimalna nosivost: 75 kg
 • Krovni kit – Cruz 936-014
 • Materijal: Aluminijum i čelik
 • Zemlja porekla: Španija

Krovni nosači BMW 1 (F20) 5 vrata (2011-2020), alu šipke – Cruz Airo Fix su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači će vam omogućiti da prenesete teret na krov automobila na siguran i bezbedan način.

Svi Cruz krovni nosači su pažljivo dizajnirani i testirani kako bi ispunili najviše standarde kvaliteta i bezbednosti. Dobili su sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što znači da su prošli detaljne tehničke i bezbednosne provere.

Ugradnja je jednostavna i brza, a set za montažu krovnih nosača dolazi kao kompletna jedinica. Nećete morati da brinete o tome da li će krovni nosači odgovarati vašem vozilu, jer su kompatibilni s BMW 1 (F20) modelom 5 vrata iz perioda 2011-2020.

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Dizajnirani su da izdrže težinu dodatne opreme i omoguće vam da je bezbedno transportujete na krovu svog vozila.

Jedna od glavnih prednosti Cruz Airo Fix krovnih nosača je aerodinamični dizajn. Aluminijumske šipke imaju oblik avionskog krila, što smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje. Tako ćete moći da uživate u mirnom i udobnom putovanju čak i pri većim brzinama.

Dodatno, krovne šipke Airo Fix imaju smanjenu visinu hvatača, što će unaprediti izgled vašeg vozila. Njihova estetska vrednost je jednako važna kao i njihova praktičnost. Kada budete imali Cruz Airo Fix krovne nosače na svom BMW 1 (F20) modelu 5 vrata, vaš automobil će izgledati sofisticirano i moderno.

Uz ovaj set krovnih nosača dobijate sve što vam je potrebno za montažu. Set se sastoji od dve krovne šipke i četiri krovna hvatača (šapa-stopa). Svaki deo je pažljivo dizajniran i prilagođen tako da savršeno odgovara vozilu.

Da biste dodatno obezbedili svoju opremu, možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodne za montažu krovnih nosača.

Uz ovaj proizvod dobijate i bezbednosno uputstvo koje vas savetuje o pravilnoj ugradnji i korišćenju krovnih nosača. Molimo vas da ga pažljivo pročitate i sledite sve preporuke kako biste obezbedili sigurnost svih putnika i tereta.

Uverite se da su krovnos nosači odgovarajući za vaš automobil pozivom na tehničku podršku na broj 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam da donesete ispravnu odluku o kupovini.

Kupovina krovnih nosača BMW 1 (F20) 5 vrata (2011-2020), alu šipke – Cruz Airo Fix predstavlja pravi izbor za sve ljubitelje udobnih i bezbednih putovanja. Uživajte u dodatnom prostoru i praktičnosti koje ovi krovni nosači pružaju.

Kliknite ovde da biste posetili zvaničnu stranicu proizvoda i proverite dostupnost ovog seta krovnih nosača. Ako želite da istražite i druge modele, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača na našem sajtu.


Prednosti seta krovnih nosača BMW 1 (F20) 5 vrata (2011-2020), alu šipke – Cruz Airo Fix:

 • Aerodinamične aluminijumske šipke s niskim kačenjem na krov automobila
 • Estetski dizajn koji se savršeno uklapa s modernim modelima vozila
 • Laka montaža i upotreba dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija

Napomena: Za ugradnju ovih krovnih nosača preporučujemo da se obratite stručnjaku ili ovlašćenom servisu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja