рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 1 (E82) Coupe 2 vrata (2007-2014), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9117 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 1 (E82) COUPE 2 VRATA (2007-2014), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Krovnosaci za savršeno prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači BMW 1 (E82) Coupe 2 vrata (2007-2014), alu šipke – Cruz Airo X Dark su sjajno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji garantuje sigurnost i pouzdanost. Ovi krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju, tako da nema potrebe za dodatnom kupovinom delova.

Aerodinamični dizajn za optimalnu performansu

Krovni nosači Cruz Airo X Dark imaju aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji koje daju vašem vozilu atraktivan i ekskluzivan izgled. Ove šipke su kao avionska krila, pružajući ne samo estetski dojam, već i smanjen otpor vazduha i buke tokom vožnje. Na taj način, omogućen je miran i udoban put bez ometanja od vetra ili buke.

Jednostavna montaža i sigurno držanje tereta

Montaža ovih krovnih nosača je veoma jednostavna i brza. Set za montažu se isporučuje kao kompletna jedinica sa 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šapa-stopa). Krovne šipke imaju kanal na gornjoj strani koji omogućava lako postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača za skije. Bez obzira na to da li putujete na odmor ili se bavite sportskim aktivnostima, ovi krovni nosači će pouzdano držati vaš teret na mestu tokom vožnje.

Bezbednost prilikom vožnje

Cruz Airo X Dark krovni nosači su testirani i sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Možete biti sigurni u njihovu kvalitet i pouzdanost, jer se sigurnost vašeg tereta i putnika stavljaju na prvo mesto. Ovi krovni nosači su dizajnirani tako da pruže najbolji mogući nivo bezbednosti prilikom vožnje.

Završni koraci: Prednosti

  • Savršeno pristaje na vaš BMW 1 (E82) Coupe 2 vrata – Cruz Airo X Dark krovni nosači su posebno dizajnirani kako bi se savršeno uklopili u vaš BMW 1 Coupe. Ne samo da pružaju sigurnost i pouzdanost, već i estetski izgledaju odlično na vašem vozilu.
  • Aerodinamične aluminijumske šipke – Ove šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma i imaju aerodinamičan oblik. To znači da ne samo da izgledaju sjajno, već i smanjuju otpor vazduha i buku tokom vožnje.
  • Jednostavna montaža i sigurno držanje tereta – Montaža ovih krovnih nosača je veoma jednostavna, a kada su instalirani, možete biti sigurni da će čvrsto držati vaš teret na mestu tokom vožnje.

Naručite svoje Cruz Airo X Dark krovne nosače danas i uživajte u bezbednoj, udobnoj i stilizovanoj vožnji sa vašim BMW 1 (E82) Coupe 2 varta (2007-2014).

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja