рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 1 (E81) 3 vrata (2007-2012), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC9114 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 1 (E81) 3 VRATA (2007-2012), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Opis proizvoda

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog ili čeličnog profila, u zavisnosti od modela nosača. Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set, spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krova automobila, sa ili bez pričvrsnih tačaka, uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama.

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To garantuje sigurnost i pouzdanost proizvoda. Svaki kupac ima obezbeđenu besplatnu montažu krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima!

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Bez ovih nosača, vaše putovanje neće biti potpuno.

Ukoliko posedujete vozilo sa fiksnim tačkama na krovu, ovi krovni nosači su idealni za vas!

Specifikacija

  • Krovne šipke – Cruz Airo Fix: Aerodinamične aluminijumske šipke (poput avionskog krila), sa niskim profilom na krovu automobila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma. Hvatači (stope) su napravljeni od veoma kvalitnetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Krovne šipke Airo Fix imaju smanjenu visinu, što lepše izgleda na vašem automobilu. Ove šipke imaju odličan koeficijent otpora vazduha i smanjenu buku. Montiranje dodatne opreme, poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija, je veoma jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani.

  • Krovni Kit – Cruz 936-014: Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Ovaj kit je dizajniran da se savršeno uklopi na vaš automobil i izrađen je od visokokvalitetnog čelika.

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pročitate ovaj opis proizvoda!

Prednosti:

  • Kvalitetna izrada: Krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnih materijala, pružajući dugotrajnost i pouzdanost.

  • Jednostavna montaža: Set krovnih nosača dolazi sa svim potrebnim delovima za brzu i jednostavnu montažu.

  • Bezbednost: Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje vašu sigurnost na putu.

Naručite krovne nosače za vaš BMW 1 (E81) 3 vrata i uživajte u bezbednom i udobnom putovanju sa svom potrebnom opremom!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja