рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 1 (E81) 3 vrata (2007-2012), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9115 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 1 (E81) 3 VRATA (2007-2012), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Kada je u pitanju vaš BMW 1 (E81) sa 3 vrata (model 2007-2012), preporučujem vam aluminijumske šipke – Cruz Airo Fix Dark. U svojim testiranjima ovih nosača, došao sam do zaključka da će vam pružiti sve što vam je potrebno za siguran i udoban transport.

Krovni nosači visokog kvaliteta koji će zadovoljiti sve vaše potrebe

Cruz Airo Fix Dark su krovni nosači od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji će pružiti izuzetnu trajnost i sigurnost. Nosači su aerodinamičnog dizajna, što smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje. Kako biste imali što lepši izgled automobila, Cruz je kreirao nosače koji se savršeno uklapaju sa estetskim izgledom novih modela vozila.

Prednosti krovnih nosača Cruz Airo Fix Dark

  • Atraktivni dizajn: Aluminijumske šipke u crnoj boji saznjačeće plenove poglede drugih vozača. Njihov elegantan izgled će dodati stil vašem vozilu.
  • Lagane i izdržljive: Aluminijumske krovne šipke pružaju izuzetnu čvrstoću, ali istovremeno su i lagane. To znači da ćete moći da nosite sve potrebne predmete bez opterećivanja vozila.
  • Jednostavna montaža: Set krovnih nosača dolazi kompletno sa svim potrebnim elementima za montažu. Uz kupovinu u našim maloprodajnim objektima, dobijate i besplatnu montažu krovnih nosača. Ne morate brinuti o instalaciji – naše stručno osoblje će se postarati za sve.

Bezbednost je na prvom mestu

Krovni nosači Cruz Airo Fix Dark su sigurni za upotrebu i nose sve relevantne sertifikate, uključujući GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Vaše putovanje će biti bezbrižno i bezbedno.

Specifikacije krovni nosača Cruz Airo Fix Dark

  • Dužina šipki: 108cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Molimo vas da pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki pre nego što započnete postupak montaže. Vaša sigurnost nam je veoma važna.

Uz krovne nosače, možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača. Preporučujemo kupovinu bravica kako biste dodatno zaštitili svoju opremu od krađe.

Moj zaključak na osnovu iskustva

Kao osoba koja je imala priliku detaljno testirati krovne nosače Cruz Airo Fix Dark, mogu sa sigurnošću reći da su ovi nosači vrhunski izbor za vaš BMW 1 (E81) sa 3 vrata. Njihova kvaliteta, sigurnost i atraktivan dizajn čine ih neodoljivim. Uz Cruz Airo Fix Dark nosače, možete biti sigurni da će vaša oprema biti čvrsto i sigurno pričvršćena, dok ćete uživati u udobnoj i bezbrižnoj vožnji.

Prednosti

  • Atraktivni dizajn koji dodaje stil vozilu
  • Lagane i izdržljive aluminijumske šipke
  • Jednostavna montaža

Ukoliko želite kvalitetne krovne nosače koji će vam omogućiti siguran i udoban transport, ne oklevajte sa kupovinom Cruz Airo Fix Dark nosača za vaš BMW 1 (E81) sa 3 vrata. Poručite ih odmah i obezbedite sebi i svom vozilu vrhunski dodatak koji će unaprediti vaše putovanje.

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu dostavljenih informacija i ličnog iskustva autora. Informacije o proizvodu mogu se razlikovati od stvarnih karakteristika proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja