рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi Q3 (I/8U) 5 vrata (2012-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9143 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI Q3 (I/8U) 5 VRATA (2012-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Krovni nosači koji će zadovoljiti sve vaše potrebe!

Prednosti krovnih nosača:

 • Prilagođeni vašim potrebama: Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Bez obzira da li želite da prenesete krovne kofera, ski nosača ili nosača za bicikle, ovi nosači su idealni za vas.

 • Visok kvalitet izrade: Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, u zavisnosti od modela nosača. Možete biti sigurni da će krovni nosači biti izuzetno čvrsti i izdržljivi.

 • Jednostavna instalacija: Krovni nosači se isporučuju kao kompletn set spreman za ugradnju. Čak i ako niste tehnički potkovani, možete sami izvršiti montažu uz pomoć priloženog uputstva.

Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova automobila.

Specifikacije:

 • Krovne šipke – Cruz Airo Fix Dark: Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo), sa niskim kačenjem na krov automobila. Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Krovne šipke su izuzetno atraktivnog i ekskluzivnog dizajna, što će vašem vozilu dati poseban estetski izgled.

 • Krovni Kit – Cruz 936-507: Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Ovaj komplet je dizajniran tako da nedvosmisleno odgovara tipu automobila za koji je naznačen. Napravljen je od visokokvalitetnog čelika i obezbeđuje sigurno i čvrsto pričvršćivanje.

Zašto su Cruz krovni nosači pravi izbor?

 • Sertifikovani kvalitet: Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU. Možete biti potpuno sigurni u njihovu pouzdanost i bezbednost.

 • Besplatna montaža: Uz svaku kupovinu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđujemo vam besplatnu montažu. Naš stručni tim će se pobrinuti da nosači budu pravilno postavljeni na vaše vozilo.

 • Dodatak po vašem izboru: Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodne za montažu. Na vama je da odlučite da li želite dodatni nivo sigurnosti i zaštitu.

Uputstvo za montažu i bezbednost

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montažu krovnih šipki i krovnog kita pre nego što započnete proces instalacije. Pridržavajte se svih navedenih pravila i procedura kako biste obezbedili sigurnu i optimalnu upotrebu krovnih nosača.

Takođe, pročitajte bezbednosno uputstvo kako biste se upoznali sa svim merama opreza i upozorenjima.

Zaključak

Ukoliko želite krovne nosače koji su visokog kvaliteta, pouzdani i estetski privlačni, Cruz Airo Fix Dark je pravi izbor za vas. Uvereni smo da će vam ovaj set krovnih nosača pružiti sve što vam je potrebno za prenos tereta na vašem vozilu.

Ne zaboravite da možete dobiti besplatnu montažu krovnih nosača ako se odlučite za kupovinu u našim maloprodajnim objektima. Pozovite nas ili posetite našu zvaničnu stranicu da biste saznali više o našoj kompletnoj ponudi krovnih nosača.

Prednosti:

 • Aerodinamičan dizajn
 • Visok kvalitet izrade
 • Besplatna montaža

Pozovite nas danas i obezbedite svoje Cruz krovne nosače za vaš Audi Q3!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja