рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi Allroad (2000-2006), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5959 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI ALLROAD (2000-2006), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Specifikacije

 • Materijal: Visokokvalitetni aluminijumski profil
 • Sertifikat: GS-TÜV sertifikat
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm

Opis proizvoda

Krovni nosači Audi Allroad (2000-2006), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su postavljeni kao kompletno rešenje, spremni za montažu.

Sa Nordrive krovnim nosačima dobijate sigurnost i kvalitet, potvrđene GS-TÜV sertifikatom. Bezbednost je na prvom mestu, a krovni nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Šipke ovih krovnih nosača su izrađene od eloksiranog aluminijuma, sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i oštećenja. Sistem kanala omogućava montažu nosača za ski i biciklove, uz T-profile koji savršeno odgovaraju kanalima. Donji kanali su dizajnirani za jednostavnu montažu krovnih šipki na krovne šape, pružajući sigurnost i olakšavajući postupak.

Krajnje tačke šipki su zaštićene gumenim poklopcima koji se postavljaju nakon montaže. Krovne šape su elegantnog dizajna, izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti. Pomoću hvatača, šape se čvrsto pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Sa maksimalnim prianjanjem i sigurnošću koje ove šape pružaju, možete biti uvereni da su vaši prevozi na krovu bezbedni.

Uz krovne šape dolaze i bezbednosne brave sa 3 ključa, tako da možete biti mirni dok je vaša oprema na krovu. Ovaj model krovnih nosača je namenjen isključivo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova, što je bitno da proverite pre same kupovine.

Sigurnost je naš glavni prioritet, stoga vas molimo da pažljivo pročitate upustvo za montiranje i proverite da li su svi delovi iz kompleta prisutni. Takođe, molimo vas da se pridržavate bezbednosnih uputstava koja su uključena u komplet.

Nordrive RailPro M krovni nosači za Audi Allroad iz perioda 2000-2006 pružaju vam sve što vam je potrebno za siguran i udoban prevoz tereta na krovu. Bilo da prevozite kofer, skije ili bicikl, ovi nosači će vam obezbediti potrebnu podršku i sigurnost.

Prednosti

 • Visokokvalitetan aluminijumski profil
 • Sigurna montaža sa GS-TÜV sertifikatom
 • Kompletan set spreman za ugradnju

Naručite svoje Nordrive RailPro M krovne nosače za Audi Allroad (2000-2006) danas i iskusite vrhunsku kvalitetu i sigurnost na putu. Vaša oprema će biti sigurna i spremna za transport, uz jednostavnu i pouzdanu montažu ovih krovnih nosača.

Isporuka je brza i pouzdana, kako biste mogli što pre da započnete svoje avanture. Ne čekajte, već nabavite svoje Nordrive RailPro M krovne nosače i uživajte u udobnosti i sigurnosti na putu!

Prednosti

 • Visokokvalitetan aluminijumski profil
 • Sigurna i pouzdana montaža sa GS-TÜV sertifikatom
 • Kompletan set spreman za ugradnju

[URL za kupovinu]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja