рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A6 (C8) Sedan 4 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9138 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A6 (C8) SEDAN 4 VRATA (2018-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Kvalitetni krovni nosači za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Savršen izbor za vaše potrebe prevoza

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Ovi krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje izdržljivost i dugotrajnost. Bez obzira na vrstu krova vašeg automobila, krovni nosači su dostupni u različitim verzijama koje odgovaraju vašim potrebama.

Sertifikovani i bezbedni

Svi Cruz krovni nosači su sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU, što dodatno potvrđuje njihovu sigurnost i kvalitet. Vaša bezbednost nam je na prvom mestu, stoga možete biti sigurni da će vam ovi krovni nosači pružiti pouzdanu podršku tokom transporta.

Brza i besplatna montaža

Uz svaki kupljeni krovni nosač, obezbeđujemo vam besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima. Na taj način možete biti sigurni da će nosači biti pravilno postavljeni i sigurno pričvršćeni na vaše vozilo.

Prednosti krovnih nosača Audi A6 (C8) Sedan 4 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo T:

  • Siguran dizajn: Krovne šipke Airo T su napravljene od najkvalitetnijeg aluminijuma i omogućavaju sigurno i stabilno montiranje dodatne opreme na krovu vozila. Možete biti sigurni da će vaša oprema biti zaštićena tokom transporta.
  • Atraktivan izgled: Aerodinamični dizajn krovnih šipki Airo T daje vašem vozilu ekskluzivan i atraktivan izgled. Ove šipke su bele boje, što se savršeno uklapa uz stil vašeg vozila.
  • Jednostavna montaža: Postavljanje krovnih nosača na vaše vozilo je veoma jednostavno i brzo. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, dodatna oprema se može lako postaviti i pričvrstiti.

Set sadrži:

  • Krovne šipke – Cruz Airo T: Aerodinamične aluminijumske šipke koje se lako montiraju na krov vozila.
  • Krovni Kit – Cruz 935-866: Komplet za pričvršćivanje krovnih šipki na krov vozila.

Važno je napomenuti da se bravice za zaključavanje nosača mogu poručiti kao opcija. One nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača, ali mogu dodatno obezbediti vašu opremu tokom transporta.

Dakle, ako tražite pouzdane i kvalitetne krovne nosače za vaš Audi A6 (C8) Sedan sa 4 vrata (model 2018 i noviji), alu šipke – Cruz Airo T su odličan izbor. Ne samo da će vam pružiti potrebnu podršku tokom transporta, već će i estetski unaprediti izgled vašeg vozila.

Napomena:
Proizvodne karakteristike proizvoda mogu se razlikovati od prikazanih slika i opisa. Molimo vas da uzmete u obzir da opisani proizvod ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom proizvodu.

Prednosti:

  • Siguran dizajn
  • Atraktivan izgled
  • Jednostavna montaža
Kupite odmah i uživajte u bezbednom transportu!
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja