рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Audi A6 Avant SW (2011-2018) sa integrisanim šinama – Cam Logico 41102

9.850 рсд

SKU: GTC6052 Kategorija:

KROVNI NOSACI AUDI A6 AVANT SW (2011-2018) SA INTEGRISANIM ŠINAMA – CAM LOGICO 41102

Krovni nosači su upravo ono što vam je potrebno za potpuno ispunjenje svih vaših prevoznih potreba. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, a Cam Logico krovni nosači dolaze kao potpuno spreman set za montažu. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim tipu krova vašeg vozila. Ovi krovni nosači su neophodni za postavljanje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Set uključuje:

  1. Četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletnim setom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena. Ove sape su izuzetno izdržljive i pružaju čvrsto prijanjanje bez obzira na uslove vožnje.

  2. Dve čelične šipke, koje su dužine 112cm, 130cm ili 150cm u zavisnosti od modela vašeg automobila. Šipke imaju poprečni presek od 40x25mm i debljinu čeličnog profila od 1,2mm. Da bi se obezbedilo optimalno prianjanje i dugotrajnost, šipke imaju crni plastični omotač koji štiti od UV zraka.

Preporučena nosivost ovih krovnih nosača je 50kg, tako da možete biti sigurni da ćete moći bezbedno prevoziti sve svoje stvari na krovu vašeg vozila.

Niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem automobilu? Nema problema! Obezbedili smo vam kontakt telefon na koji nas možete pozvati i dobiti sve potrebne informacije – 021/442-954.

Ovo je zvanična stranica proizvoda, gde možete pronaći sve detalje i specifikacije. Ako vam trebaju krovni nosači za vaše vozilo, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača na OXO MARKET-u.

PREDNOSTI

  • Izuzetno kvalitetni čelični profili
  • Spremni za montažu
  • Prilagođeni različitim tipovima krova vozila

Nabavite idealne krovne nosače za svoj Audi A6 Avant SW (2011-2018) sa integrisanim šinama – Cam Logico 41102 odmah i osigurajte siguran i bezbedan prevoz svega što vam je potrebno.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja