рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A6 Allroad (2012-2014), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5954 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A6 ALLROAD (2012-2014), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RailPro M

Krovni nosači koji zadovoljavaju sve vaše potrebe

Nordrive krovni nosači su vrhunsko rešenje za prevoz na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i dolaze kao potpuni set, spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim tipu krova vozila. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu kvalitetu i sigurnost.

Lagane i izdržljive alu šipke za vaš Audi A6 Allroad

Krovni nosači za Audi A6 Allroad (2012-2014), sa aluminijumskim šipkama – Nordrive RailPro M, su kompletni set koji vam omogućava da na svom vozilu imate izuzetno siguran i praktičan nosač. Šipke su izrađene od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili, pružajući otpornost na klizanje i zaštite od oštećenja.

Jednostavna montaža i maksimalna sigurnost

Sistem kanala na šipkama omogućava vam brzu i jednostavnu montažu dodatne opreme poput nosača za skije i nosača za bicikle. Donji kanali su posebno oblikovani da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape. Nakon montiranja šipki, štitite krajeve gumenim poklopcima za dodatnu sigurnost.

Krovne šape, napravljene od visoko otporne kompozitne plastike, elegantnog su dizajna i pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost. Pomoću hvatača, šape se čvrsto pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg Audija A6 Allroada. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, kako biste bili sigurni da je vaša oprema sigurna i zaštićena.

Specifikacija

  • Kompatibilno vozilo: Audi A6 Allroad (2012-2014)
  • Tip šipki: Aluminijumske
  • Tip nosača: Nordrive RailPro M
  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti

  • Montaža: Jednostavna i brza montaža, uz kompletno isporučen set koji sadrži sve potrebne delove.
  • Sigurnost: GS-TÜV sertifikat pruža potvrdu kvaliteta i sigurnosti krovnih nosača.
  • Funkcionalnost: Prilagodljivi kanali šipki omogućavaju montažu dodatne opreme za različite vrste prevoza.

Zaključak

Uz Nordrive krovne nosače za Audi A6 Allroad (2012-2014), sa alu šipkama RailPro M, dobićete vrhunski proizvod koji zadovoljava sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Sigurnost, praktičnost i izdržljivost su samo neke od karakteristika ovog seta. Vozite se bezbrižno i uživajte u svim prednostima koje vam ovaj proizvod pruža.

Naručite Nordrive krovne nosače za Audi A6 Allroad (2012-2014), sa alu šipkama RailPro M, i doživite neverovatno iskustvo prevoza vaše dodatne opreme.

Naruči odmah

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja