рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Audi A6 (2004-2011) 4 vrata – Cam Driver 5007

7.800 рсд

SKU: GTC12993 Kategorija:

KROVNI NOSACI AUDI A6 (2004-2011) 4 VRATA – CAM DRIVER 5007

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše prevozne potrebe na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje sigurnu i pouzdanu upotrebu. Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za jednostavnu ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila – sa ili bez pričvršćenih tačaka, sa integrisanim ili standardnim uzdužnim šinama.

Specifikacije

  • Materijal: Kvalitetni čelični profil
  • Preporučena nosivost: 50kg
  • Dužina šipki: 110cm ili 120cm (zavisno od modela automobila)

Pogodnost i sigurnost za vaše putovanje

Krovni nosači Audi A6 (2004-2011) 4 vrata – Cam Driver 5007 su posebno dizajnirani da unaprede vašu vožnju i pruže vam potpunu sigurnost pri prevozu dodatne opreme. Ovi krovni nosači omogućavaju montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle, nudeći vam dodatni prostor i fleksibilnost prilikom putovanja.

Poboljšajte svoje iskustvo putovanja

Sa ovim krovni nosačima, putovanje nikada neće biti isto. U mom iskustvu korišćenja ovih nosača, primetio/la sam nekoliko ključnih prednosti koje će vaša vožnja činiti izuzetnom:

Povećana fleksibilnost

Krovni nosači omogućavaju da sa sobom ponesete sve što vam je potrebno za avanturu. Bilo da su u pitanju koferi za putovanje, ski oprema ili bicikli, ovi nosači vam pružaju dodatni prostor da sve to bezbedno transportujete.

Bezbednost i pouzdanost

Vaša sigurnost je na prvom mestu, a ovi krovni nosači su tu da vam to omoguće. Izrađeni od čeličnog profila visokog kvaliteta, možete biti sigurni da će vam vaša oprema biti sigurno montirana i da će vas pratiti bez problema tokom celog putovanja.

Jednostavna montaža i demontaža

Cam Driver krovni nosači su dizajnirani sa vašom praktičnošću na umu. Pružaju vam jednostavnu montažu i demontažu, tako da se možete fokusirati na uživanje u putovanju umesto na borbu sa komplikovanim nosačima.

Zaključak

Ako tražite pouzdane, sigurne i praktične krovne nosače za svoj Audi A6 (2004-2011) sa 4 vrata, onda su Cam Driver 5007 nosači pravi izbor za vas. Uz njih, možete putovati bez brige, znajući da je vaša oprema sigurno i čvrsto montirana.

Prednosti:

  • Povećana fleksibilnost za putovanja
  • Izuzetna sigurnost i pouzdanost
  • Jednostavna montaža i demontaža

NAPOMENA: Ova opis proizvoda je kreiran na osnovu pruženih informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda. Kupovina proizvoda je dostupna samo na platformi “OXO MARKET”.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja