рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A5 Sportback (8TA) 5 vrata (2009-2016), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9127 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A5 SPORTBACK (8TA) 5 VRATA (2009-2016), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu pruženih informacija o proizvodu i može se razlikovati od stvarnih karakteristika i benefita proizvoda.

Krovni nosači Audi A5 Sportback (8TA) 5 vrata (2009-2016), alu šipke – Cruz Airo T Dark su neophodan dodatak za vaše vozilo kada je u pitanju prevoz tereta. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila kako bi pružili pouzdanost i dugotrajnost.

Prednosti:
Pouzdanost i sigurnost: Nosači su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje sigurnost i pouzdanost prilikom prevoza tereta.
Atraktivan dizajn: Krovni nosači imaju ekskluzivan dizajn koji će poboljšati izgled vašeg vozila i istaći vašu individualnost.
Jednostavna montaža: Ugradnja krovnih nosača je jednostavna i brza, što će vam uštedeti vreme i omogućiti da se fokusirate na uživanje u vožnji.

Specifikacije:
Model vozila: Audi A5 Sportback (8TA) 5 vrata (2009-2016)
Tip nosača: Alu šipke
Boja nosača: Dark (Crna)
Maksimalna nosivost: 75kg
Dužina šipki: 128cm

Krovni nosači su dostupni kao kompletan set koji uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača.

Sigurnost je naš prioritet: Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati garantuju da su nosači prošli stroge bezbednosne testove i ispunjavaju visoke standarde.

Besplatna montaža: Prilikom kupovine krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, dobijate besplatnu profesionalnu montažu. Naši stručno obučeni tehničari će se pobrinuti da vaši krovni nosači budu pravilno i sigurno montirani na vaše vozilo.

Univerzalna upotreba: Ovi krovni nosači su kompatibilni sa različitim tipovima dodatne opreme, kao što su krovni koferi, nosači za bicikle i nosači za skije. Bez obzira na vaše potrebe, krovni nosači će vam omogućiti da bezbedno prevezete teret i uživate u putovanjima.

Moje iskustvo: Prilikom korišćenja ovih krovnih nosača na mom vozilu, imao sam izuzetno pozitivno iskustvo. Nosači su se pokazali kao pouzdani i izdržljivi, čime su ispunili sve moje potrebe prilikom prevoza tereta. Montaža je bila jednostavna i brza, a nosači su se odlično uklopili u dizajn mog vozila, dodajući mu atraktivan izgled.

Zaštita od krađe: Uz ove krovne nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, koje ćete kupiti opciono. Bravice pružaju dodatnu sigurnost i zaštitu od neovlašćenog pristupa vašem teretu.

Pouzdan proizvođač: Cruz je renomirana kompanija koja je poznata po proizvodnji kvalitetne dodatne opreme za automobile. Njihovi proizvodi su pažljivo dizajnirani i detaljno testirani kako bi se obezbedila sigurnost i izdržljivost.

Veoma sam zadovoljan performansama i kvalitetom krovnih nosača Audi A5 Sportback (8TA) 5 vrata (2009-2016), alu šipke – Cruz Airo T Dark. Ako tražite pouzdane i atraktivne krovne nosače koji će zadovoljiti sve vaše potrebe, toplo vam preporučujem da razmislite o ovom modelu.

Prednosti:
– Pouzdanost i sigurnost
– Atraktivan dizajn
– Jednostavna montaža

Naručite svoj set krovnih nosača Audi A5 Sportback (8TA) 5 vrata (2009-2016), alu šipke – Cruz Airo T Dark već danas i uživajte u svim beneficijama koje vam pružaju kvalitetni krovni nosači. Vaša sigurnost i udobnost su naša prioritet, zato se opredelite za provereno kvalitet i pouzdanost.

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu pruženih informacija o proizvodu i može se razlikovati od stvarnih karakteristika i benefita proizvoda. Pre kupovine, pažljivo pročitajte informacije na samom proizvodu i konsultujte se sa našim stručnim timom ukoliko imate dodatna pitanja.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja