рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A4 (B6) Sedan 4 vrata (2001-2005), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9155 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A4 (B6) SEDAN 4 VRATA (2001-2005), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Opis proizvoda

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog profila koji je lagan, ali istovremeno veoma izdržljiv. Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za modele Audi A4 (B6) Sedan sa 4 vrata, koji su proizvedeni od 2001. do 2005. godine.

Cruz Airo T – alu šipke su aerodinamično dizajnirane kako bi smanjile otpor vazduha i buku tokom vožnje. Njihov ekskluzivan dizajn dodatno će poboljšati izgled vašeg vozila.

Prednosti:

  • Lagane i izdržljive aluminijumske šipke: Krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijuma koji pruža odličnu izdržljivost, ali istovremeno čini šipke veoma laganim. Ovo je važno jer ne želite dodatno opterećenje na krovu vozila.
  • Aerodinamičan dizajn: Cruz Airo T šipke imaju aerodinamičan oblik koji smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje. Ovo je posebno korisno pri većim brzinama i dugim putovanjima.
  • Jednostavna instalacija: Set za montažu krovnih nosača dolazi sa svim potrebnim delovima i vodičem za instalaciju. Nema potrebe za dodatnim alatima ili stručnim znanjem. Sve što vam je potrebno je nekoliko jednostavnih koraka i krovni nosači će biti montirani na vašem vozilu.

Specifikacije:

  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Molimo vas da se pridržavate uputstva za montiranje krovnih šipki i krovnog kita kako biste obezbedili pravilnu i sigurnu instalaciju.

Kada montirate krovne nosače, imajte na umu da su oni neophodni za montažu različitih dodataka kao što su krovni koferi, nosači bicikla ili nosači za skije.

Uvek se preporučuje da koristite bravice za zaključavanje nosača kako biste obezbedili sigurnost i zaštitili svoje stvari od krađe. Bravice se kupuju opciono i nisu neophodan deo za montažu krovnih nosača.

Zaključak

Krovni nosači Audi A4 (B6) Sedan 4 vrata (2001-2005), alu šipke – Cruz Airo T, su odličan izbor za sve vlasnike ovog modela vozila koji žele da poboljšaju svoje iskustvo u prevozu različitih tereta. Njihov lagani i izdržljivi dizajn, zajedno sa aerodinamičnom formom, pruža sigurnost i udobnost tokom vožnje. Ne samo da će vaše putovanje biti prijatnije, već će dodatno poboljšati i izgled vašeg automobila. Montaža je jednostavna, a sve što vam je potrebno dolazi u kompletu.

Narudžbom ovih krovnih nosača, dobićete visokokvalitetan proizvod koji će trajati godinama. Uživajte u svim prednostima koje oni pružaju i budite sigurni da ste napravili pravi izbor!

Prednosti:
– Lagane i izdržljive aluminijumske šipke
– Aerodinamičan dizajn
– Jednostavna instalacija

Kupite krovne nosače Audi A4 (B6) Sedan 4 vrata (2001-2005), alu šipke – Cruz Airo T i uživajte u bezbednom i udobnom prevozu tereta na vašem vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja