рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A4 Allroad (2012-2016), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5948 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A4 ALLROAD (2012-2016), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Pregled proizvoda

Krovni nosači Audi A4 Allroad su visokokvalitetno rešenje za bezbedan i praktičan prevoz tereta na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su izrađeni od izdržljivog aluminijumskog profila i dolaze kao kompletan set koji je spreman za montažu. Sve verzije Nordrive krovnih nosača poseduju GS-TÜV sertifikat, koji garantuje njihovu sigurnost i kvalitet.

Specifikacije

  • Tip: Krovni nosači
  • Model: Audi A4 Allroad (2012-2016)
  • Materijal: Aluminijumski profil
  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalno rastojanje između šina: 112,5cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda

Krovni nosači Audi A4 Allroad su esencijalni dodatak za vaše vozilo. Ovi nosači vam omogućavaju da prevozite krovne kofera, ski opremu ili bicikle na siguran i jednostavan način. Sa ovim kompletnim setom nosača, moći ćete da iskoristite svaki trenutak putovanja i uživate u svim aktivnostima koje volite. Ne samo da ćete biti praktični, već ćete i svojim vozilom dodati elegantan i sofisticiran izgled.

Šipke ovih krovnih nosača su napravljene od izdržljivog aluminijumskog materijala, koji garantuje njihovu dugotrajnost i otpornost na sve vremenske uslove. Uz šipke dolaze gumeni profili koji sprečavaju klizanje tereta i štite ga od oštećenja. Šipke imaju kanale u koje se mogu montirati nosači za skije i nosači za bicikle. Uz ovaj set dobijate T-profile koji savršeno odgovaraju kanalima na šipkama. Montaža krovnih šipki je brza i jednostavna, zahvaljujući donjim kanalima koji omogućavaju lako navlačenje krovnih šapa.

Krovne šape, koje su izrađene od visokokvalitetne kompozitne plastike, se fiksiraju pomoću hvatača na uzdužne krovne šine vašeg vozila. One su dizajnirane tako da pruže maksimalno prianjanje i sigurnost pri montaži. Brava sa 3 ključa će dodatno osigurati vaš teret. Ovaj model krovnih nosača je namenjen vozilima koja već imaju standardne uzdužne šine.

Vaša sigurnost nam je jako važna. Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montažu i da proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, preporučujemo da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava koja su navedena. Na taj način ćete biti sigurni tokom vožnje i moći ćete da se koncentrišete na ono što vam je najvažnije – uživanje u putovanju.

Prednosti

  • Izuzetna kvaliteta i sigurnost
  • Jednostavna montaža i upotreba
  • Elegantan i sofisticiran izgled

Sada kada ste upoznati sa prednostima ovih krovnih nosača, ne čekajte više! Iskoristite sve njihove benefite i uživajte u bezbednom i praktičnom prevozu tereta na vašem vozilu. Kupite krovne nosače Audi A4 Allroad (2012-2016) odmah, i pripremite se za nezaboravna putovanja i avanture.+

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja