рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A3 (8V) Sedan 4 vrata (2013-2020), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9213 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A3 (8V) SEDAN 4 VRATA (2013-2020), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Krovni nosači su neophodni za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači su savršeno rešenje za vaš Audi A3 (8V) Sedan sa 4 vrata. Ovi nosači dolaze u obliku kompletne seta koji je spreman za brzu i jednostavnu ugradnju.

Specifikacija

 • Set sadrži 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope)
 • Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Sertifikati: GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU

Prednosti

 • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn: Aluminijumske šipke Airo T Dark su dizajnirane sa posebnom pažnjom na estetiku i funkcionalnost. One će ulepšati izgled vašeg Audija A3 (8V) Sedana i istovremeno pružiti sigurno i stabilno mesto za prevoz tereta.
 • Jednostavna montaža: Zahvaljujući inteligentnom dizajnu i visokokvalitetnim materijalima, montaža ovih krovnih nosača je veoma jednostavna i brza. Uz priloženo uputstvo, možete sami izvršiti montažu kod kuće bez ikakvih problema.
 • Poboljšano prigušenje buke: Ove krovne šipke imaju odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke u poređenju sa jeftinijim modelima. To znači da ćete imati tišu i udobniju vožnju čak i pri većim brzinama.

Ugradnja i upotreba

Ugradnja ovih krovnih šipki je veoma laka zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipki. Na taj način možete dodatno opremati svoj Audi A3 (8V) Sedan sa 4 vrata, kao što su krovni koferi, nosači bicikala ili nosači skija. Ovi krovni nosači su takođe kompatibilni sa bravicama za zaključavanje, koje se mogu poručiti posebno.

Bezbednost

Bezbednost je uvek na prvom mestu. Pre montaže, molimo vas da pažljivo pročitate upustvo za montažu kako biste se strogo pridržavali preporučenih koraka. Takođe, preporučujemo vam da se obratite našoj tehničkoj podršci ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice.

Zahvaljujući sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, možete biti sigurni u visok nivo kvaliteta i bezbednosti ovih krovnih nosača.

Zaključak

Krovni nosači Audi A3 (8V) Sedan 4 vrata (2013-2020), alu šipke – Cruz Airo T Dark su odličan izbor za sve vlasnike ovog modela automobila koji žele sigurno i estetski prihvatljivo rešenje za prevoz tereta na krovu vozila. Sa jednostavnom montažom, ekskluzivnim dizajnom i poboljšanim prigušenjem buke, ovi krovni nosači će vam obezbediti udobnu i sigurnu vožnju. Poručite ih odmah i iskoristite besplatnu montažu kao dodatnu pogodnost!

Prednosti

 • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
 • Jednostavna montaža
 • Poboljšano prigušenje buke

Zatražite besplatnu montažu krovni nosača!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja