рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Audi 100 Avant (1982-1994), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13243 Kategorija:

Krovni nosaci Audi 100 Avant (1982-1994), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

Krovni nosaci koji pružaju maksimalnu sigurnost i praktičnost

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, krovni nosaci su neophodan dodatak koji trebate imati. Predstavljamo vam krovne nosace Audi 100 Avant, savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosaci pružaju maksimalnu sigurnost i izdržljivost.

Savršeni kvalitet za vaše vozilo

Nordrive SnapFit 1 krovni nosaci su kompletni set spreman za ugradnju na Audi 100 Avant (1982-1994). Ovi nosaci su dizajnirani sa posebnom pažnjom, pružajući vam kvalitet i pouzdanost koje zaslužujete. Svi Nordrive krovni nosaci poseduju prestižan GS-TÜV sertifikat, što je garancija vrhunskog kvaliteta.

Jednostavna i sigurna montaža

Krovni nosaci Audi 100 Avant (1982-1994), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 dolaze kao kompletan set koji je jednostavan za montažu. Bez ikakvih komplikacija, možete ih brzo i sigurno instalirati na vaše vozilo. Uz uputstva za montažu koja su priložena, postupak će biti lagan i jednostavan čak i za početnike.

Podrška za sve vrste tereta

Ovi krovni nosaci su namenjeni prvenstveno za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira na to šta želite prevoziti, ovi nosaci pružaju sigurnu i stabilnu podršku za sve vrste tereta. Možete biti sigurni da će vaš teret ostati siguran i nepokolebljiv tokom puta.

Prilagodljivi dizajn za vaše potrebe

Krovni nosaci Audi 100 Avant (1982-1994), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 imaju teleskopski dizajn koji omogućava prilagođavanje različitim dimenzijama. To znači da ovi nosaci mogu biti montirani na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Bez obzira na dimenzije vašeg krovnog prostora, ovi nosaci će se savršeno uklopiti.

Sigurnost na prvom mestu

Vaša sigurnost i sigurnost vašeg tereta su najvažniji. Zato su krovne šape koje se montiraju na krovne šine opremljene čeličnim pojasom kako bi pružile maksimalno prianjanje i sprečile bilo kakvo pomeranje tereta. Osim toga, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi se zaštitile krovne šine od ogrebotina.

Maksimalna nosivost i praktičnost

Kada koristite krovne nosace, sigurnost i nosivost su ključni faktori. Krovni nosaci Audi 100 Avant (1982-1994), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 imaju maksimalnu nosivost od 100kg. To znači da možete bezbrižno prevoziti svoj teret bez straha od oštećenja ili nestabilnosti.

Jednostavno održavanje i dugotrajna upotreba

Da bi vam omogućili dugotrajnu upotrebu, krovni nosaci su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na koroziju i habanje. Ovi nosaci zahtevaju minimalno održavanje i pružaju izvrsne performanse tokom dugog vremenskog perioda. Možete biti sigurni da će ovi nosaci trajati i da ćete imati mnogo godina praktične upotrebe.

Prednosti

  • Visokokvalitetni čelični materijal
  • Jednostavna i sigurna montaža
  • Prilagodljivi dizajn za različite dimenzije krovova
  • Sigurno prianjanje na krovne šine
  • Maksimalna nosivost od 100kg
  • Dugotrajna upotreba bez održavanja

Naručite svoje krovne nosace Audi 100 Avant (1982-1994), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 već danas

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, krovni nosaci su neophodni. Nemojte više brinuti o ograničenom prostoru u kolima ili riziku od oštećenja tereta. Sa krovnim nosacima Audi 100 Avant (1982-1994), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, možete biti sigurni da će vaš teret ostati siguran i nepokolebljiv tokom putovanja. Naručite svoj set krovnih nosaca već danas i uživajte u praktičnosti i sigurnosti koju vam pružaju.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja