рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Alfa Romeo Giulietta 5 vrata (2010-2014), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9172 Kategorija:

KROVNI NOSAČI ALFA ROMEO GIULIETTA 5 VRATA (2010-2014), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Sertifikovani krovni nosači za vrhunsku bezbednost

Prednosti

 • Siguran i ekskluzivan dizajn
 • Jednostavna montaža
 • Visokokvalitetni materijali

Uživajte u svim prednostima krovnih nosača Alfa Romeo Giulietta 5 vrata (2010-2014), alu šipke – Cruz Airo T. Ovi sertifikovani krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači pružaju vrhunsku sigurnost i pouzdanost.

Montaža na vaš automobil

Sa setom za montažu koji se isporučuje u kompletu, jednostavno i brzo ćete montirati ove krovne nosače na svoj Alfa Romeo Giuliettu. Set se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača, što ga čini kompletnim i spremanim za ugradnju. Dizajniran sa najvećom pažnjom, ovaj set pruža savršeno prianjanje i izdržljivost.

Bezbednost u pokretu

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu bezbednost i sklad sa najvišim standardima kvaliteta. Vaša sigurnost je naš prioritet, zato smo se pobrinuli da ovi nosači zadovolje sve bitne bezbednosne zahteve.

Montaža kao deo usluge

Kupovinom krovnih nosača Alfa Romeo Giulietta 5 vrata (2010-2014), alu šipke – Cruz Airo T u našim maloprodajnim objektima, obezbedili ste i besplatnu montažu krovnih nosača. Naš stručni tim će se postarati da nosači budu pravilno montirani i spremni za korišćenje.

Savršen dodatak za vaš automobil

Krovni nosači su neophodan deo opreme koji vam omogućava da na vašem vozilu montirate krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Sa Alfa Romeo Giulietta 5 vrata (2010-2014), alu šipkama – Cruz Airo T, vaša avantura može da počne. Ponesite sve što vam je potrebno, bez brige o ograničenom prostoru u prtljažniku.

Aerodinamičan dizajn za bolje performanse

Alu šipke Airo T imaju aerodinamičan oblik, inspirisan avionskim krilom. Ovaj dizajn omogućava veći koeficijent otpora vazduha i smanjenje buke prilikom vožnje. Tako ćete uživati u udobnoj vožnji, bez nepotrebnog buke i otpora vetra.

Montaža jednostavna kao igra

Krovne šipke su dizajnirane za brzu i jednostavnu montažu. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipke, postavljanje krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija je veoma lako. Sve što treba da uradite je da koristite odgovarajuće dodatke i u sekundi ćete biti spremni za put.

Specifikacije

 • Tip: Alu šipke – Cruz Airo T
 • Materijal: Aluminijum
 • Dužina šipki: 108cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Bezbednost kao prioritet

Vaša sigurnost nam je izuzetno važna. Zato preporučujemo da pažljivo pročitate uputstva za montažu krovnih šipki i krovnog kita. Sve potrebne informacije i uputstva možete pronaći na našoj zvaničnoj stranici proizvoda.

Iskustva u praksi

U svom iskustvu sa ovim krovnim nosačima, pronašao sam mnoge prednosti koje su me impresionirale. Prvo, siguran dizajn i pouzdana montaža garantuju da će vaša oprema biti čvrsto pričvršćena i da se neće pomerati tokom vožnje.

Takođe, treba napomenuti aerodinamičan dizajn šipki koji je značajan faktor za ugodniju vožnju. Šipke Airo T smanjuju otpor vazduha, što doprinosi boljim performansama vozila.

Uz sve to, veoma mi je važna i činjenica da su ovi krovni nosači sertifikovani i da ispunjavaju sve bezbednosne standarde. To mi daje dodatno samopouzdanje prilikom prevoza moje opreme.

Pogledajte našu kompletnu ponudu

Ukoliko želite da vidite sve krovne nosače koje možemo ponuditi, posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda ili nas kontaktirajte za više informacija. Naša stručna ekipa će vam rado pomoći u odabiru pravog nosača za vaše vozilo.

Spremni za avanturu?

Neka vaša avantura počne sa krovnim nosačima Alfa Romeo Giulietta 5 vrata (2010-2014), alu šipkama – Cruz Airo T. Siguran dizajn, jednostavna montaža i vrhunska sigurnost omogućiće vam da se bezbrižno upustite u nove avanture.

Iskoristite sve prednosti ovih nosača i doživite bezbednu i udobnu vožnju sa svom vašom opremom na krovu. Ne čekajte, već danas poručite svoje krovne nosače i krenite u nove avanture!

Prednosti

 • Siguran i ekskluzivan dizajn
 • Jednostavna montaža
 • Visokokvalitetni materijali

Poručite i

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja