рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Alfa Romeo 166 (1998-2007) 4 vrata – Cam Driver 5005

7.800 рсд

SKU: GTC13011 Kategorija:

KROVNI NOSAČI ALFA ROMEO 166 (1998-2007) 4 VRATA – CAM DRIVER 5005

Kvalitetni krovni nosači za vaše vozilo

 • Set kvalitetnih krovni nosača za Alfu Romeo 166 (1998-2007) sa 4 vrata
 • Izrađeni od čeličnog profila visoke kvalitete
 • Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletan set spremni za montažu
 • Dostupni u različitim verzijama, prilagođeni tipu krova vozila
 • Osigurajte siguran prevoz krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla

Specifikacija

 • Kompletan set koji uključuje:
 • 2 poprečne šipke
 • 4 krovne šape za montiranje na automobil
 • Crne, čelične šipke i krovne šape visokog kvaliteta
 • Preporučena nosivost: 50kg
 • Dostupne dužine šipki: 110cm ili 120cm, zavisno od modela automobila

Povećajte prostor na svom vozilu

Krovni nosači Alfa Romeo 166 (1998-2007) 4 vrata – Cam Driver 5005 su savršeno rešenje za sve vaše transportne potrebe. Bilo da putujete na odmor, nosite ski opremu ili bicikle, ovi krovni nosači će vam omogućiti siguran i praktičan prevoz.

Sa svojim elegantnim dizajnom i čeličnom konstrukcijom, ovi krovni nosači pružaju izuzetnu snagu i bezbednost. Bez obzira da li planirate duži ili kratki put, možete biti sigurni da će vaša prtljaga biti sigurno smeštena na krovu vašeg vozila.

Dostupni u različitim verzijama, ovi krovni nosači se lako prilagođavaju vašem vozilu. Uz mogućnost montaže sa ili bez pričvrsnih tačaka, kao i sa integrisanim ili standardnim uzdužnim šinama, možete biti sigurni da će se savršeno uklopiti na vaš automobil.

Kada sam isprobao ove krovne nosače, bio sam oduševljen njihovom stabilnošću i sigurnošću. Tokom vožnje nisam imao nikakve probleme i prtljaga je ostala na svom mestu.

Jedna od stvari koju posebno cenim kod ovih krovinih nosača je njihova laka montaža. Uz Cam Driver 5005 set, sve što vam je potrebno za ugradnju dolazi sa njim. Bilo da ste iskusni vozač ili početnik, montaža će biti jednostavna i brza.

U mojim iskustvima, korišćenje ovih krovnih nosača je uvek bilo sjajno iskustvo. Bez obzira da li sam nosio veliki kofer, skijašku opremu ili bicikle, moje stvari su bile sigurno smeštene na krovu vozila.

Poznato je da samo najbolji proizvodi mogu pružiti sigurnost i pouzdanost tokom putovanja. Sa ovim krovniim nosačima, ne morate brinuti o tome da li će vaša prtljaga ostati na mestu tokom vožnje. Cam Driver 5005 set će se postarati za to.

Prednosti

 • Izuzetno čvrsti i sigurni krovni nosači
 • Laka montaža i postavljanje na vozilo
 • Prilagođeni različitim modelima automobila

Povećajte prostor na svom vozilu i sigurno prevozite svoju prtljagu, bicikle ili ski opremu uz pomoć kvalitetnih krovni nosača Alfa Romeo 166 (1998-2007) 4 vrata – Cam Driver 5005. Nabavite set odmah i uživajte u praktičnosti i sigurnosti koje vam pružaju ovi vrhunski nosači.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja