рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Alfa Romeo 159 Sportwagon (2006-2013), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13242 Kategorija:

KROVNI NOSACI ALFA ROMEO 159 SPORTWAGON (2006-2013), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacije

 • Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
 • Teleskopske šipke dizajnirane za šine sa rastojanjem od 80cm do 111cm
 • Čelični pojas na krovnoj šapi za savršeno prianjanje na krovne šine
 • Obloženi EPDM gumom radi zaštite krovnih šina od ogrebotina
 • Bezbednosne brave na krovnim šapama
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina je 111cm
 • Maksimalna nosivost od 100kg

Opis proizvoda

Krovni nosaci Alfa Romeo 159 Sportwagon su neophodan dodatak za vaše vozilo, koji će vam omogućiti praktičan i siguran prevoz tereta. Ovi krovni nosaci su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, što garantuje njihovu izdržljivost i dugotrajnost.

Jedna od glavnih karakteristika ovih krovnih nosaca je njihova prilagodljivost različitim tipovima krova na vozilu. Zahvaljujući teleskopskim šipkama, mogu se jednostavno prilagoditi šinama sa rastojanjem od 80cm do 111cm. Ovo znači da su ovi nosaci pogodni za većinu Alfa Romeo 159 Sportwagon modela.

Krovne šape koje se montiraju na krovne sine imaju čelični pojas koji omogućava čvrsto prianjanje na krovne šine. Dodatno, šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi se osigurala zaštita krovnih šina od ogrebotina prilikom montaže i korišćenja. Takođe, ovi krovni nosaci su opremljeni bezbednosnim bravama koje pružaju dodatnu sigurnost prilikom prevoza tereta.

Važno je napomenuti da je ovaj model krovnih nosača namenjen samo za vozila koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Pre kupovine, vase vozilo treba da ima razmak između šina od najmanje 80cm do najviše 111cm. Takođe, pripazite da ne premašite maksimalnu nosivost od 100kg.

Uz krovne nosace Alfa Romeo 159 Sportwagon (2006-2013), dobijate kompletni set koji je spreman za ugradnju. Preporučujem vam da pažljivo pročitate upustva za montiranje i da se strogo pridržavate navedenih pravila kako biste osigurali sigurnu upotrebu.

Nordrive je poznat po svom visokom kvalitetu i pouzdanosti, a njihovi krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat, što je dodatna potvrda njihove sigurnosti i pouzdanosti. Uz kvalitetan i pouzdan proizvod kao što su krovni nosaci Alfa Romeo 159 Sportwagon, možete biti sigurni da će vaš teret biti sigurno i stabilno prevožen.

Prednosti

 • Izdržljivi i dugotrajni krovni nosaci od visokokvalitetnog čeličnog profila
 • Prilagodljivi teleskopskim šipkama za različite tipove krova i šina
 • Čelični pojas na krovnoj šapi za savršeno prianjanje i sigurnost
 • EPDM guma na šapama štiti krovne šine od ogrebotina
 • Bezbednosne brave za dodatnu sigurnost prilikom prevoza tereta

Napomena: Kako bi kupili krovne nosace Alfa Romeo 159 Sportwagon (2006-2013), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET-u.

Ako želite siguran i pouzdan prevoz tereta, preporučujem vam krovne nosace Alfa Romeo 159 Sportwagon (2006-2013), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1. Uveren sam da ćete biti zadovoljni njihovom izdržljivošću, prilagodljivošću i sigurnošću prilikom prevoza tereta. Ne oklevajte, nabavite svoje krovne nosace i olakšajte prevoz tereta na svom vozilu već danas!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja