рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Hyundai Tucson (2004-2010)

2.500 рсд

SKU: GTC6531 Kategorije: ,

Tepih Patosnice za Hyundai Tucson (2004-2010)

Precizno dizajnirane patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu

Tepih patosnice za Hyundai Tucson (2004-2010) su izuzetnog kvaliteta i napravljene su od materijala koji je pažljivo odabran kako bi se pružila optimalna zaštita i udobnost za vaše vozilo. Ove patosnice su posebno dizajnirane da se savršeno uklapaju u vaš Hyundai Tucson.

Uživajte u udobnosti i stilu sa tepih patosnicama

Ove tepih patosnice ne samo da štite vaše vozilo od nečistoće, prašine i vlage, već i dodaju eleganciju i stil unutrašnjosti automobila. Izrađene od visokokvalitetnog tepiha, ove patosnice pružaju izuzetnu udobnost i estetiku. Sa Tepih Patosnicama za Hyundai Tucson (2004-2010), vaše putovanje će biti još prijatnije i udobnije.

Precizan oblik i jednostavna montaža

Tepih patosnice su izrađene specifično za Hyundai Tucson (2004-2010), pa se savršeno uklapaju u pod vozila. Bez obzira da li vozite po gradskim ulicama ili divljem terenu, ove patosnice će ostati na svom mestu, bez proklizavanja. Opremljene su fikserima koji omogućavaju bezbedno i čvrsto prijanjanje na podove automobila.

Visok kvalitet materijala

Patosnice su izrađene od visokokvalitetnog materijala koji je trajan i otporan na habanje. Bez obzira na česte ulaske i izlaske iz vozila, tepih patosnice će zadržati svoj izgled i funkcionalnost tokom dugog vremenskog perioda. Ovaj kvalitetni materijal takođe pruža i dodatnu apsorpciju zvuka, čime se smanjuje buka koju stvara saobraćaj ili vibracije puta.

Prednosti tepih patosnica za Hyundai Tucson (2004-2010):

 • Precizan dizajn pruža savršeno prijanjanje uz pod
 • Visokokvalitetan materijal koji je trajan i otporan na habanje
 • Dodatna apsorpcija zvuka za tišu i prijatniju vožnju

Ako želite da unesete dodatnu udobnost i stil u vaš Hyundai Tucson, tepih patosnice su savršen izbor. Sada možete uživati u bezbrižnoj vožnji i istovremeno očuvati unutrašnjost vašeg vozila. Nabavite set tepih patosnica za Hyundai Tucson (2004-2010) i primetite razliku odmah!

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica za različite modele vozila. Uverite se u kvalitet i pronađite savršen dodatak za vaš automobil.

Napomena: Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnica, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila.


Specifikacije:

 • Tip: Tepih patosnice
 • Model: Hyundai Tucson (2004-2010)
 • Materijal: Kvalitetan tepih
 • Set: 1 komplet tepih patosnica

Prednosti:

 • Precizan dizajn za savršeno prijanjanje uz pod
 • Visokokvalitetan materijal koji je trajan i otporan na habanje
 • Dodatna apsorpcija zvuka za tišu i prijatniju vožnju

Nabavite tepih patosnice za Hyundai Tucson (2004-2010) i uživajte u svakom putovanju! Posetite OXO MARKET i poručite svoj set danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja