рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Citroen Jumper (2006-2014),(2014-)

2.500 рсд

SKU: GTC6592 Kategorije: ,

TEPISKE PATOSNICE ZA CITROEN JUMPER (2006-2014),(2014-)

Specifikacije

  • Precizno se uklapaju za vaš tip automobila
  • Napravljene od kvalitetnog materijala
  • Tipske-originalne patosnice
  • Poseduju fiksatore koji sprečavaju klizanje
  • Cena je za 1 set tepih patosnica

Opis proizvoda

Kada je u pitanju očuvanje i zaštita enterijera vašeg vozila, tepih patosnice su apsolutni must-have dodatak. Sa Tepih patosnicama Citroen Jumper (2006-2014),(2014-), ne samo da ćete osigurati čist i uredan podni prostor, već i dodati dašak luksuza i udobnosti u unutrašnjost svog vozila.

Tepih patosnice su izrađene od vrhunskog materijala koji garantuje izuzetan kvalitet i dugotrajnost. Uz njihovu preciznu proizvodnju i originalni tipski dizajn, ove patosnice će se savršeno uklopiti u vaš Citroen Jumper. Bez obzira na model vozila, tepih patosnice su specijalno oblikovane za svaki deo poda, pružajući potpunu zaštitu od prljavštine, vlage i habanja.

Ono što izdvaja Tepih patosnice Citroen Jumper je njihov visoki nivo funkcionalnosti. Tepih patosnice su opremljene fiksatorima koji osiguravaju čvrsto prianjanje na pod, sprečavajući klizanje čak i tokom intenzivne vožnje. Tako se možete osloniti na njih svaki put kada uđete u automobil, bez brige da će se pomerati ili izgubiti svoju funkcionalnost.

Ove tepih patosnice su jednostavne za montažu i demontažu, omogućavajući vam da ih lako održavate čistim i svežim. Samo ih postavite na pod vašeg vozila i uživajte u bezbrižnoj vožnji sa zaštićenim enterijerom.

Tepih patosnice Citroen Jumper (2006-2014),(2014-) su dostupne po izuzetnoj ceni, nudeći vam vrhunski kvalitet i zaštitu za vaš automobil. Ne samo da će vašem vozilu pružiti sofisticirani izgled, već će i produžiti vek trajanja podnih površina.

Ne gubite vreme, pobrinite se za zaštitu svog vozila i nabavite Tepih patosnice Citroen Jumper po izvanrednoj ceni samo na OXO MARKET-u! Vaš automobil zaslužuje samo najbolje.

Prednosti

  • Precizno se uklapaju za vaš Citroen Jumper
  • Izrađene od kvalitetnog materijala
  • Poseduju fiksatore koji sprečavaju klizanje

NAPOMENA: Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila.

Shop Now

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja