рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Audi A6 (C6) (2004-2006)

2.500 рсд

SKU: GTC6711 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE AUDI A6 (C6) (2004-2006)

TEPIH PATOSNICE ZA VAŠ AUTOMOBIL

Napomena: Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila.

Tepih patosnice su neizostavan dodatak za vaš Audi A6 (C6) (2004-2006). Napravljene su od visokokvalitetnog materijala i precizno se uklapaju u enterijer vašeg vozila. Sa ovim tepih patosnicama, podovi vašeg automobila će biti zaštićeni od prljavštine, vlage i habanja.

PRECIZAN I ORIGINALAN DIZAJN

Patosnice su tipske-originalne, pa su precizno proizvedene da savršeno pokrivaju pod vozila za koje su namenjene. Ovaj model tepih patosnica specifično je dizajniran za Audi A6 (C6) (2004-2006), što znači da će se savršeno uklopiti u prostor kabine vašeg vozila.

KVALITETAN MATERIJAL

Tepih patosnice su izrađene od visokokvalitetnog materijala koji garantuje dugotrajnost i lako održavanje. Materijal je postojan i otporan na habanje, što znači da će tepih patosnice izgledati kao nove i nakon duže upotrebe. Dodatno, tepih patosnice su meke i udobne pod nogama, pružajući vam maksimalnu udobnost tokom vožnje.

SPECIFIČNE FUNKCIJE

Jedna od specifičnih funkcija ovih tepih patosnica su fiksatore koji onemogućavaju klizanje patosnica nakon montaže. Fiksatore možete pronaći samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno. Ovo obezbeđuje da patosnice ostanu na svom mestu tokom vožnje, ne remeteći vaše iskustvo za volanom.

POUZDAN I DUGOTRAJAN IZBOR

Kupovinom ovih tepih patosnica za Audi A6 (C6) (2004-2006) dobijate proizvod koji je pouzdan i dugotrajan. Možete biti sigurni da će tepih patosnice dugo ostati u dobrom stanju i pružiti vam potrebnu zaštitu i udobnost tokom vožnje.

ZAKLJUČAK

Ove tepih patosnice su savršen izbor za vaš Audi A6 (C6) (2004-2006). Precizan dizajn, kvalitetan materijal i specifične funkcije čine ih neophodnim dodatkom za vaše vozilo. Nabavite set tepih patosnica danas i pružite svom automobilu luksuzan i zaštićen enterijer.

PREDNOSTI:
– Visokokvalitetan materijal
– Precizan dizajn za savršeno uklapanje
– Specifične funkcije za maksimalnu udobnost

Napomena: Sve cene su isključivo informativnog karaktera.

NEMA VIŠE OKLEVANJA! NARUČITE SVOJE TEPIH PATOSNICE ZA AUDI A6 (C6) (2004-2006) DANAS!

Milosav
Milosav
Reviewer
5/5

Recenzija: Kupio sam ove tepih patosnice za svoj Audi A6 i nisam mogao biti zadovoljniji. Patosnice su savršeno legle, a i kupovina je bila brza i jednostavna. Highly recommend!

9 mjeseci ago
Petar Petrović
Petar Petrović
Reviewer
5/5

Super zadovoljan sa tepih patosnicama za moj Audi A6! Lako sam ih naručio, stigle su brzo a kvalitet je vrhunski, k'o rukavica se uklapaju u meušin kola. Svakako preporučujem!

9 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja