рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Kamionske gumene patosnice Mercedes Actros Mp4 uza kabina (2012-) – Frogum 0078MPIV

5.500 рсд

SKU: GTC1551 Kategorije: ,

KAMIONSKE GUMENE PATOSNICE MERCEDES ACTROS MP4 UZ KABINA (2012-) – FROGUM 0078MPIV

Kamionske gumene patosnice visokog kvaliteta, bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice su važan dodatak svakom vozilu, a kamionske gumene patosnice Mercedes Actros Mp4 uz kabina su pravi izbor za vaš kamion. Ove patosnice su izuzetnog kvaliteta, sa jasnim naglaskom na bezbednost i udobnost prilikom vožnje.

Originalne i tipske gumene patosnice

Kamionske patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip kamiona – Mercedes Actros Mp4 uz kabina. Bez brige oko kompatibilnosti, ove gumene patosnice su dizajnirane specifično za vaše vozilo.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Patosnice su crne boje i set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo dve prednje patosnice. Auto patosnice imaju modern dizajn i precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem kamionu.

Dodatna funkcionalnost i sigurnost

Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu kamiona za koji je proizvedena.

Visokokvalitetna guma za izuzetnu izdržljivost

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg kamiona. Ove gumene kamionske patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna.

Bezbednost potvrđena sertifikatom

Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Obezbedite sigurnost i udobnost vašem kamionu uz ove visoko kvalitetne patosnice.

Cena i detalji

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica. Ove kamionske patosnice su proizvedene/uvezene iz Poljske. Pored ovog modela, možete pogledati našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

Prednosti:

  • Visokokvalitetna guma
  • TUV sertifikovane
  • Precizne dimenzije

Kupite kamionske gumene patosnice Mercedes Actros Mp4 uz kabina (2012-) – Frogum 0078MPIV i obezbedite zaštitu i udobnost svom kamionu!

Zapamtite da ste odlučili ovo sami i da su ovo vaša iskustva na osnovu testiranja proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja