рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Kamionske gumene patosnice MAN F2000 (1994-) bez odmorista za nogu – Frogum 0071

5.500 рсд

SKU: GTC1093 Kategorije: ,

KAMIONSKE GUMENE PATOSNICE MAN F2000 (1994-) BEZ ODMORISTA ZA NOGU – FROGUM 0071

Auto patosnice visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip vozila za koji su proizvedene. Ove kamionske gumene patosnice bez odmorista za nogu su dizajnirane za MAN F2000, proizvedene od strane renomiranog brenda Frogum.

Kvalitetne i precizne dimenzije

Patosnice su crne boje i set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Auto patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila.

Dodatna sigurnost i čvrstoća

Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Čištoća enterijera vašeg vozila

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilana. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

 • Boja: Crna
 • Set patosnica: Dve prednje i dve zadnje
 • Model vozila: MAN F2000 (1994-)
 • Visina ruba: 12mm

Prednosti:

 • Visok kvalitet: Auto patosnice su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine, garantujući dug vek trajanja i izdržljivost.
 • TUV sertifikat: Gumene patosnice su TUV sertifikovane, pružajući vam dodatnu sigurnost i kvalitet.
 • Precizne dimenzije: Patosnice su dizajnirane da savršeno odgovaraju vašem MAN F2000 modelu, pružajući vam besprekoran izgled i prilagođenost.

Iskusite vrhunsku zaštitu i udobnost sa kamionskim gumicama Frogum!

Budite sigurni u kvalitet i prilagođenost ovih kamionskih gumena patosnica vašem vozilu. Upotrebom ovih patosnica, možete biti sigurni da ćete održavati higijenu enterijera, čuvati pod od oštećenja i pružiti dodatnu udobnost vašim putnicima.

Nemojte čekati! Nabavite set kamionskih gumica Frogum i osigurajte kvalitetnu i dugotrajnu zaštitu za vaše vozilo!

“Da biste poručili kamionske gumene patosnice MAN F2000 (1994-) bez odmorista za nogu – Frogum 0071, kliknite ovde!”

Prednosti:

 • Visok kvalitet
 • TUV sertifikat
 • Precizne dimenzije
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja